ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Aγαπητοί φίλοι,

02/2017.

Είχα ......αιώνες να γράψω ....έτσι για τον καημό ας γράψω και για το φινάλε.

Δεν πίστευα ποτέ, εδω και 45 χρόνια, που ερωτεύτηκα το άθλημα που μου έδωσες χαρές, προβληματισμούς, λύπες, πίκρες, νεύρα, απογοητεύσεις, τσαντίλες .............και ένα σωρό διαφορετικά συναισθήματα, ο,τι θα το διέγραφα απο την ζωή μου. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Ευτυχώς τα κατάφερα, με την βοήθεια της οικογένειας μου.

Δυστυχώς ουδείς απο τους γνωστούς και "φίλους" προβληματίστηκε για το γιατί. Είχα την ελπίδα οτι τουλάχιστον θα ήθελαν να ακούσουν, την άποψη μου για κάποια θέματα, να με συμβουλευτούν..............άστο χεχεχε. Να ενδιαφερθούν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Ούτε καλημέρα.........Ούτε επίσκεψη τυπική όταν έρχονται να πάρουν τα πιδιά τους απο τον ίδιο χώρο που βρίσκομαι. Είναι φαίνεται μακρυά απο τη πόλη και δεν προλαβαίνουν να δούν για τους τύπους τι κάνει αυτός εκεί πάνω. Τόσο μυαλό που ούτε σαν πελάτη δεν έχουν το μυαλό με με δούν. Με κάτι τέτοιες συμπεριφορές με κάνουν να σκέπτομαι πόσο χαζό για να μην πω τίποτε άλλο, ήμουν που πρόσεχα τα παιδιά τους και προσπαθούσα να τα ενισχύσω. ΚΡΙΜΑ. Κάτι δεν είχα καταλάβει εγώ καλά τόσα χρόνια. ΤΕΣΠΑ.

Το κερασάκι στην τούρτα ................"άντε να μάθεις basket ρε και μετά έλα να πεις..."

Πάω να μάθω και αν αργήσω να γυρίσω.............μην με ψάξετε.

Ευχαριστίες σε όσους με σκέφτηκαν, σε όσους κουράστηκαν μαζί μου για τα παιδιά τους, για την εκάστοτε παρέα. Μακάρι κάποια απο τα εκατοντάδες παιδιά που προσπάθησα να διαπαιδαγωγήσω με τις αξίες που με έμαθαν απο το σπίτι, να λένε καμιά φορά............."είχα κάποτε έναν προπονητή που μας έλεγε κάτι "εξωπραγματικά" τότε που σήμερα με βοηθούν να είμαι καλύτερος σαν άνθρωπος, να βοηθάω όπως και εκείνος και να απολαμβάνω τα ...................μικρά της ζωής.

Εις το επανειδείν............... αγαπητοί.


























Το ιστολόγιο αυτό ξεκίνησε με το σκεπτικό να είναι μια βάση ενημέρωσης και ανταλλαγής προβληματισμών για τους φίλους της ομάδας καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας ...........και όχι μόνο.

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Σπάτων, ιδρύθηκε το 1993 ,από κατοίκους της πόλης, που είχαν αγάπη για τον αθλητισμό και μεράκι με το basket. Η ομάδα λοιπόν αυτή ,ξεκίνησε από την 4η κατηγορία του Πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής.

Πέρα από την αγωνιστική επιτυχία , η ομάδα μας ,έχει καταφέρει να προσελκύσει το αθλητικό ενδιαφέρον των κατοίκων - γονέων της πόλης μας, αλλά και των γύρω περιοχών

Οι προσπάθειες του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου,επικεντρώνονται , αφενός στην καλή πορεία των αγωνιστικών τμημάτων και αφετέρου στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού παιδιών στα τμήματα της ομάδας. Η ομάδα έχει αγωνιστικά τμήματα ανδρών, εφήβων, παίδων, παμπαίδων,γυναικών και κοριτσιών. Εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα υπάρχουν και πέντε τμήματα mini. Η βασική φιλοσοφία της ομάδας είναι, μέσα από την άθληση και το παιγνίδι , τα παιδιά, να βελτιώσουν την σωματική και ψυχική τους υγεία αλλά και την κοινωνικοποίηση τους. Απώτερος στόχος να εφοδιαστούν με τέτοια στοιχεία, ώστε στο μέλλον να στελεχώνουν την ανδρική ομάδα.


Βασικό μέσον ύπαρξης του σωματείου είναι οι συνδρομές των αθλητών.Αυτές χρησιμοποιούνται για την κάλυψη κύρια των αμοιβών των προπονητών των τμημάτων και την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων. Αυτές περιλαμβάνουν,αμοιβές των γιατρών, τα έξοδα προμήθειας αθλητικού υλικού, η πληρωμή της γραμματείας και των διαιτητών των αγώνων, οι μετακινήσεις, οι εκδηλώσεις κ.α. Στηριζόμαστε σε σας τους γονείς για να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Όλα εξαρτώνται από την δική σας διάθεση.



Επιθυμούμε λοιπόν, την ηθική και όχι μόνο υποστήριξη σας. Επίσης, την παρουσία σας τόσο στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες των τμημάτων που αθλούνται τα παιδιά σας, την συμμετοχή σας στις όποιες δραστηριότητες της ομάδας (εκδηλώσεις – ομιλίες – σεμινάρια), την συμπαράστασή σας με όποιο τρόπο μπορείτε (καταβολή συνδρομών, υποβολή και συζήτηση των ιδεών σας για την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων, η αξιοποίηση των επαγγελματικών γνώσεων και γνωριμιών σας για την βελτίωση των δραστηριοτήτων και των δυνατοτήτων των τμημάτων) .



Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων .



ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ Δ.Σ.ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.



ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΣΥΧΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο

www.facebook.com/spatabasketball

ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ στο

www.facebook.com/ΑΟΚ Σπάτων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στο

www.spatabasketball.com


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ.



EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ.



Το ....υστερογραφο.........στην αρχη.

...."Στο ιδιο εργο θεατες, εσυ και εγω τραγουδιστες, φανατικοι της πιο φευγατης εξουσιας. Αυτο το εργο ειναι παιγνιδι φαντασιας....Στο ιδιο παντα σκηνικο και στης ψυχης τον πανικο.....αποψε πνιγομαι χρειαζομαι αερα...............θελω να αρχισω απο δω αλλιως τα πραγματα να δω..........να πω στον κοσμο μια δικη μου ..........Καλημερα"



ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ...ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ

Ναι αμε΄......................11/2014



ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .......ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

WWW.COACHBASKETBALL.GR







Μεχρι τωρα εχουμε................επισκεψεις.

Καλως ηρθατε στην σελιδα μας.

Η εγγραφή σας, σαν "αναγνώστης" ειναι σηματική για μας. Τα σχόλια σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να είναι ουσιαστική και αμφίδρομη η επαφή.

Η ανάγνωση ΜΟΝΟ δεν είναι αρκετή

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΕΣΩΨΥΧΑ :-)

Συνήθως λέμε κάθε αρχή και δύσκολη. Όταν ξεκινάει κάτι νέο είμαστε επιφυλακτικοί. Όμως ξέρω πια, άσχετα αν δεν θέλω να το "χωνέψω" πως οι άλλοι δεν πηγαίνουν με το ρθμό τον δικό μου. Αρκετές φορές απογοητεύομαι άλλες πάλι ενθουσιάζομαι.
Τις περισσότερες φορές ξεκινάω κάτι επειδή αρέσει σε μένα. Αν στο δρόμο πεισθούν και άλλοι για να συνταξιδέψουμε ακόμη καλύτερα.

Όνειρα κάνω συνέχεια. Η κατάληξη, τις περισσότερες φορές είναι ευτυχής. Ένα όνειρο με πολλούς στόχους είναι αυτή η προσπάθεια που τα τρία τελευταία χρόνια έχει περάσει απο πολλά κύματα και κυματάκια. Τώρα έχουμε ένα πολύ καλό σκαρί και το πλήρωμα δείχνει πρόθυμο. Όμως είναι άμαθο σε θάλασσες και φουρτούνες. Θα αντέξει σε ένα πολύ μακρύ ταξίδι ή θα κατέβει στο πρώτο λιμάνι ? Τότε θα είναι κάλά γιατί κάτι θα έχει δεί. Αν κατέβει στην μέση του πελάγους?????

Είναι λογικό να έιναι επιφυλακτικό. Αν όμως δεν μείνουν στο σκάφος, οι αξιωματικοί δεν μπορούν να τα κάνουν όλα. Σημασία έχει το σκαρί. Είναι κατασκευασμένο απο γερό σκελετό. Τα ξαρτια του είναι ποιοτικά και είναι σίγουρο πως θα αντέξουν όλες τις θάλασσες. Με σωστή καθοδήγηση θα παέι πάρα πολύ μακρυά. Το σκάφος είναι στοιβαρό και πολύ όμορφο. Μπορούμε να στηριχθούμε σε αυτό. Τα μέλη του πληρώματος ΟΛΑ αλλάζουν. Αλλωστε δεν είναι υγιές να μένουν τα ίδια. Φρεσκάρισμα χρειάζονται και ανανέωση.

Για να δούμε θα καταφέρουμε να σαλπάρουμε? Ποσα μέλη θα ακολουθήσουν με θάρρος, όνειρα και όρεξη για το πάνε μακρυά.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ.

25 σχόλια:

  1. Είμαστε τόσο πολυάσχολοι ? Δεν έχουμε χρόνο ? Δεν μας λέει και πολλά η σελίδα ? Είναι "φτωχή" και δεν μας ενθαρύνει ? Καλά ειναι αλλά που να γράφω τώραααααα ? Τι μας λέει τώρα, που να κάθομαι να γράφω...!!!!! Ας γράφει μόνος του να μας καλύπτει. Μας βολεύει έτσι και αλλιώς που κάνει-κανουν τα περισσότερα. Αφού τα τραβάει ο οργανισμός του-τους ας τα κάνουν.

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ???????

    Ε και ..........τι ειχαμε(ελαχιστα)
    τι χασαμε (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλό ταξίδι, δύσκολη πορεία ,υπομονή.
    Χαιρετίσματα από Ξάνθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστιες για τις ευχες.Καλη χρονια ευχομαι και καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11/2014 Και κάπου το ταξίδι εχει γίνει κουραστικό. Πολύ αέριδες, μοναξιές στο πλάνο και η υπομονή όλο και λιγοστεύει. Το ρίχνω στην ηλικία για να λέμε και καμμία....................

      Διαγραφή
  4. "Δυσκολη πορεια"......Πως φαινοντια οι ομοιοπαθεις......Η πορεια δεν ειναι απλα δυσκολη.Η αδιαφορια για τα παιδια μας ειναι μοναδικη.Μας βολευει που καποιοι ασχολουνται μαζι τους και περνουν καλα.Ειναι πολυ ευχαριστο να μην εχεις την ενοια τους για καποιες ωρες μερες. Ομως αυτο δεν ειναι αρκετο. Μεχρι ποτε οιαλλοι θα φροντιζουν γιαυτα που ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε. Απο την στιγμη που το ευκολο,κανω παιδια, εγινε αφηνουμε το δυσκολο..τα μεγαλωνω και ειμαι κοντα τους με καθε τροπο ...το αφηνω σε αλλους και στην τυχη.
    Πως αντεχουν νε μην ερχονται να τα δουν να αγωνιζονται.Πως τα καταφερνουν και δεν θελουν να τα καμαρωσουν στο πρωτο τους καλαθι,να τους συμπαρασταθουν στα πρωτα τους λαθη, να μην ειναι εκει οταν τραυματιστουν για πρωτη φορα,να μην τα συνοδευουν στα εκτος εδρας παιγνιδια και να τα αφηνουν στα χερια τριτων για την μετακινηση τους.
    Ειλικρινα δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτε. Εχω ακουσει την δικαιολογια δεν προλαβαινω. Οταν ομως συμβει κατι τοτε εχουν χρονο να γκρινιαξουν, απαιτησουν, να ζητησουν.
    Οι μπαταριες βρισκονται στο τελος τους.Αν δεν ενδιαφερθουν καποιοι γονεις ΣΟΒΑΡΑ.....τοτε τα πραγματα θα αφεθουν στην οποια τυχη τους εχει ορισει η μοιρα. Ισως αν ταρακουνηθουν παρα πολυ ευαρεστηθουν καποιοι και το δουν το θεμα, τουλαχιστον χλιαρα αν οχι ζεστά. Το ομορφο ειναι οτι ζητουν και τα ρεστα απο πανω.....κλασικη ελληνικουρα.

    Ποσες φορες δεν με πιανω να λεω ποσο με εχει απογοητευσει η αδιαφορια των πολλών. Ποσο εχω κουραστει με τις καταστασεις. Ποσο μου λειπει μια ξεγνιαστη μερα χωρίς να σκέπτομαι το αθλημα.Χωρις να περνουν απο το μυαλο μου ιδεες και σκεψεις και λυσεις για τεχνικα,αγωνιστικα και εξωαγωνιστικά θεματα. Να κανω μια διαγραφη του σκληρου δισκου σε ολα οσο εχει μεσα. Μετα με μια επανεκκινηση να ανοιξω ενα νεο φακελο,καθαρο, χωρις προηγουμενα αρχεια. ΟΝΕΙΡΑ ισως σε μια μεταγενεστερη εποχη που δεν νομιζω οτι θα την προλαβω...........matrix.

    Ποσο ομορφα τα φτιαχνω στο μυαλο μου.Τα περισσοτερα τακτοποιημενα και με βοηθητικο σχεδιο, για ωρα αναγκης. Με χαρουμενα παιδια που τα βλεπω στο μελλον να ευχαριστιονται γεματα ευτυχια. Τα βλεπω μπροστα στα ματια μου να ωριμαζουν και να μας κανουν ευτυχισμενους. Πρωτα με την συμπεριφορα τους και μετα με την αγωνιστικοτητα τους. Τα βλεπω να εχουν ποικιλα συναισθηματα και να γινονται πιο σοφα.

    Μαλλον ομως τα βλεπω μονος μου ολα αυτα.Ή με εναν ή δυο αντε τρεις ακόμη. Μαλλον δεν ειμαστε αρκετοι να γινει το ονειρο πραγματικότητα.Ή μηπως οχι...!!!!!!!!!!!

    Τα συναισθηματα μου, ομως ανατρεπονται οταν βλεπω ποσα πολλά παιδια "διψουν" να μαθουν. Ποσο "αναβει" το βλεμμα τους οταν τους δειχνω τροπους να σκεπτονται, οταν καταλαβαινουν το πως θα βαλουν πιο ευκολα ενα καλαθι. Οταν δε τα εφαρμοζουν μεσα στον αγωνα η στην προπονηση εκει ειναι που υπαναχωρω...... :-?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το οχημα δεν εχει βενζινα για την συνεχεια. Μπηκε στην "νεκρη" ταχυτητα.Για την ωρα ειναι ισιωμα, οποτε εχει φορα για λιγα μετρα ακόμη. Αν μετα απο αυτα εχει ανηφορα...........,τοτε θα σταματησει εκει.Θα περαμεινει εκει μεχρι καποιος να ερθει για βοηθεια. Αν και οποτε θελει εκει θα ειναι για το βρει. Αν τωρα υπαρχει ανηφορα, που η πληροφοριες λενε, οτι τετοια ακολουθει και ειναι και μεγαλη, χωρις εντονο σπρωξιμο-βοηθεια δεν θα παει πιο μακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ενθαρυντικο το ενδιαφερον καποιον νεων μελων. Υπαρχει διαθεση και ορεξη για πραξεις και αυτο μας δινει περισσοτερη ενεργεια για την συνεχεια.

    Ονειρευομαι τουτο εδω το βημα σαν συνδεσμο για ολους οσους ασχολουνται με την ομαδα και το αθλημα που ειμαστε ερωτευμενοι.Με γνωμονα την βελτιωση του. Δικο μας ειναι οτι θελουμε το κανουμε.......προς το καλυτερο προσπαθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι ολοφανερο οτι ανυπομονω.....ο κοσμος παει με το πασο του. Θα δουμε, ας περιμενουμε,δεν βαριεισαι......και αλλα τετοια. Ας προσπαθησω να προσαρμοστω και εγω σε αυτο το σκεπτικο. Αλλωστε να κουραζω συνεχεια το μυαλο μου ..........μονος μου δεν βγαινει και κατι... Η μαλλον του κανω γυμναστικη για να μην σκουριαζει.......
    Θα συνεχισω να ονειρευομαι και να προγραμματιζω και οπου βγει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προσπάθεια προσαρμογής δεν πέτυχε. Χαμήλωσα το ύψος των ονείρων, το μυαλό μου το κουράζω λιγότερο αλλά δεν πάλι. Η γυμναστική του μυαλού γίνεται πιά με άλλους τρόπους και είναι πιο απολαυστική. Τα ΣΚ του τίποτε είναι τελικά ζωογόνα.......τα απολαμβάνω. Στη ζυγαριά, το καλύτερα τίποτε και όοοοοοοοοοοοτι μου έρθει, κερδίζει το πρέπει να .................

      Διαγραφή
  8. Λογω κουρασης ? μαζευω μικρα συνεχεια. Πολυ τα ψειριζω μου φαινεται. Εχει πολλους σκληροπετσους ή απλα αδιαφορους. "Ελα μωρε τωρα κολλας στις λεπτομερειες".......
    Αν ειναι λεπτομερεια να προετοιμαζω ΟΛΑ τα του αγωνα, να καθαριζω και να κανω και τον προπονητη και να μου ερχεστε παρα 10 μονο για δειτε και για υψηλη κριτικη, βεβαια και συμβουλες την ωρα του αγωνα,.....ε ναι ειμαι υπερβολικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω αρχισει και βλεπω τα πραγματα απο καποια αποσταση. Με εχει βοηθησει να ειμαι ακομη πιο ηρεμος.Αλλωστε οφειλω να δωσω χρονο στους καινουργιους "παραγοντες" να δειξουν ποσο ενδιαφερονται. Εκεινο που προσπαθω να "χωνεψω" ειναι οτι δεν πρεπει να βιαζομαι. Η πλειοψηφια κινηται με πιο χαλαρους ρυθμους. Οταν "τρεχω" δεν εχω την αναλογη συμπαρασταση. Θα παω με τους γενικους ρυθμους για να εναρμονιστω με την γενικη κατασταση.
    Ισως δεν κανω καλα ουτε καλο οταν αυτα που εχω εγω στο μυαλο μου θα ηθελα να ακολουθουν και αλλοι.

    Περισσοτερη υπομονη σε βαθος χρονο. Το πολυ πολυ να χαθει αλλη μια - δυο φουρνιες παιδιων, "ωριμη ομαδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για μενα ο "οργανισμος" πρεπει να ειναι συνεχεια ζωντανος.
    Θεματα παντα υπαρχουν. ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν γιατι ο χρονος τρεχει. Τα πραγματα αλλαζουν -διαμορφωνονται και εμεις δεν θα ειμαστε κοντα τους?.Οταν εχεις μερες πολλες να ερθεις σε επαφη, εστω και τηλεφωνικη, με ανθρωπους, θεωρητικα, που ενδιαφερονται,φαντασου τι μπορεις να περιμενεις απο αδιαφορους ή τετοιους που δειχνουν ελαχιστο ενδιαφερον.

    Μακαρι να ειμαι υπερβολικος και οι σκεψεις μου να μην συναδουν με την πραγματικοτητα. Μακαρι να υπαρχουν ανθρωποι που εχουν αρκετες ωρες την βδομαδα στο μυαλο τους την ομαδα και τα παιδια και ας μην το εξωτερικευουν. Ας εμφανιστουν ,οταν θα ειναι ετοιμοι, να μας παρουσιασουν ολα οσα εχουν στο μυαλο τους.

    Οι συγχωνευση των δημων θα φερει μεγαλες ανακαταταξεις και θα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι απο πολυ νωρις. Με τα ασε και θα δουμε δεν νομιζω οτι θα εχουμε ευχαριστα αποτελεσματα. Ο κοσμος δεν θελει, πιστευω , να χωνεψει πως με την παρουσα, ερμαφροδιτη, κατασταση οι απαιτησεις θα ειναι περιορισμενες. Φαινεται πως θελουν να συνεχιστει μια παρομια κατασταση. Αν οι πλειοψηφια το θελει ετσι και πεισθουν και οι υπολοιποι τοτε προχωραμε ετσι.

    Σε καθε περιπτωση υπαρχουν τα θετικα και τα αρνητικα. Τελειο σχεδιο δεν υπαρχει. Τουλαχιστον, μετα τις εκλογες, ας υπαρχει καποιο σχεδιο για το αμμεσο και μακρυνο μελλον.

    Διαλειμμα για ανασυνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περιμενωντας χωρις "καυσιμα" και ονειρευομενος το μελλον βρεθηκαν καποιοι να βαζουν βενζινη......οχι μονο βρεθηκαν αλλα εδειξαν νωρις νωρις οτι θελουν να γεμισουν το τεποζιτο μεχρι επανω.Αρχισαμε παλι να κινουμαστε. Δεν ρολλαρουμε απλα αλλα πηραμε ηδη μια καλη ωθηση.εγιναν πολυ θετικες κινησεις. Υπαρχει μια διαθεση και μια φρεσκαδα που δεν εχω ματαεισπραξει. Δεν νομιζω οτι αυτο το πνευμα υπηρξε παλαιοτερα. Το 5ετες σχεδιο το εχουμε στο μυαλο μας ΟΛΟΚΛΗΡΟ και σας λεω πως ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΑΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ............ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    Αν δειξουν λιγη διαθεση οι μισοι απο τους γονεις θα εχουμε λυσεις για τα περισσοτερα απο αυτα που θα προκυψουν.

    Μακαρι να ειμαστε υγεις για να ζησουμ αυτα που θα ερθουν.

    Ευχαριστιες απο καρδιας σε ολους οσους εχουν διαθεση να προσφερουν "καυσιμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ μοναχικος ο δρομος αυτης της σελιδας.
    ελαχιστο εως μηδενικο ενδιαφερον κυρια απο αυτους που θεωρικα επρεπε να σπρωχνουν το θεμα.
    Μαλλον η εντυπωση ειναι δικη μου, που ονειρευομαι ενα ζωντανο βημα επικοινωνιας. Εναν χωρο που μπορουμε αμμεσα να εχουμ ενημερωση, ανταλλαγη αποψεων, παρεθεση ιδεων,σκεψεων και προβληματισμων. Νοιωθω οτι ενας πολυ δημοκρατικος και ανοικτος κοσμος. Απο τους λιγους που υπαρχουν σημερα στην ζωη μας. Ας ειναι .................οσο και οποτε υπαρχει διαθεση θα το κραταω ενεργο.

    Που ξερεις μπορει να συμμεριστουν την σκεψη μου και τα συναισθηματα μου και αλλοι στο μελλον και ενεργοποιηθει μια κοινοτητα που θα εχει κατι να πει και κυρια να ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγουρα υπαρχουν στο "χωριο" μας ανθρωποι που το μυαλο τους ειναι ανοικτο. Ανθρωποι που βλεπουν καπως........πιο μακρυα. Οι συγκυριες ηρθαν ετσι, με το ενδιαφερον καποιου μικρου αθλητη μας, να ευτυχησω να γνωρισω δυο τετοιους. Ακουσαν, κυριολεκτικα, τα σχεδια που εχουμε για την ομαδα.Ζητησαν λεπτομερειες που συνηθως δεν ενδιαφερουν τους πολλους. Αμεσως εβαλαν στο μυαλο τους και αλλες σκεψεις - λυσεις για τα θεματα που μας απασχολουν. Εδειξαν το ουσιαστικο τους ενδιαφερον επι τοπου, χωρις να το μελετησουν σε ..........βαθος.Ακουσαν, το σχεδιο που εχουμε, υγιες και το ενισχυσαν. Προσφερθηκε μαζι με την συζυγο του να βοηθησουν με οτι γνωσεις εχουν, και ειναι γνωσεις ουσιας-ζωτικες. Γνωσεις που προσφερθηκαν, που αμφιβαλω αν θα τις κανουν πραξη αλλες ομαδες. Ολα αυτα για τα παιδια ΜΑΣ, χωρις εκεινοι να εχουν ΑΚΟΜΗ παιδια......!!!!!!!!!!!
    Εχουν εμμεσα, αρκετα παιδια δικα μας και τα διαπαιδαγωγουν απο την δικη τους πλευρα.Σιγουρα στο πισω μερος του μυαλου τους βλεπουν μακρυα. Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι συναντησα δυο ανθρωπους που μου επετρεψαν να τους νοιωθω ΔΙΚΟΥΣ μου.Την αλλη δε μερα της κουβεντας μας ηρθαν και στο γηπεδο να καμαρωσουν τα παιδια.

    ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    Να δωσουν μια μικρη "αγκαλια" σε ενα απο τα αθληματα της πολης. Ενα αθλημα με μοναδικες προοπτικες για τα παιδια και την πολη.Ενα αθλημα που μας συναρπαζει.

    Ευχομαι να βρουμε πολλους μιμητες αυτης της κινησης, ωστε η βοηθεια, προς τα παιδια να ειναι οσο γινεται πιο ολοκληρωμενη.


    Ευχαριστιες απο καρδιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι γεγονος οτι ολοι εχουμε θεματα. Μεγαλη η ποικιλια απο προβληματα για ΟΛΟΥΣ. Ομως η ομαδα φαινεται οτι επιασε παλι την κατηφορα, χωρις ταχυτητα στο κιβωτιο. Οι εξελιξεις τρεχουν, ερχεται μια απιθανη δυσκολη και "περιεργη" χρονια. Πιστευω πως θα επρεπε να εχουμε κανει καποιες κινησεις ΗΔΗ. Εχουμε χασει χρονο που δεν ειναι απλο να αναπληρωθει.Εχουμε τετοιες αλλαγες που αν δεν τις "χωνεψουμε" δεν θα μπορουμε να ειμαστε μπροστα απο τις εξελιξεις.
    Πολλες συζητησεις πρεπει να γινουν. Να καταλαβουμε καποια πραγματα, να ανταλλαξουμε ιδεες και να προχωρησουμε απο κοινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kατι ουσιαστικο φαινεται να γινεται. Μαλλον αρχιζουμε να μαθαινουμε. Διαθεση για κατανοηση και εμπιστοσυνη υπαρχει.
    Για ν αδουμε τι θα δουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mαλλον περασε μια παρα πολυ κρισιμη περιοδος για το μελλον της ομαδας. Μεγαλη κουραση κυρια ψυχολογικη απο βασικο γραναζι της ομαδας. Προσωρινα μπηκε λιγο "λαδι" και γυρναει. Παρα πολυ μεγαλη η κουραση των τελευταιων χρονων. Ειναι απαραιτητη η φορτιση των μπαταριων τωρα το καλοκαιρι. Να ωριμασουν οισκεψεις και οσο γινεται πιο ψυχραιμα να αντιμετωπισουμε την "λεπτη" χρονια που ερχεται.Καποιοι αρχιζουν σιγα-σιγα να καταλαβαινουν τι γινεται,καποιος ειναι στον κοσμο του και λογω εγκεφαλου δεν νομιζω οτι θα καταφερει να ξεφυγει απο αυτον. Δεν πιστευω οτι εχει καν την δυνατοτητα να καταλαβει οτι ο κοσμος του ειναι αλλου.
    Αρκετες αλλαγες μετακινησεις που πειραξαν και προβληματισαν κοσμο. Χειρισμοι που δεν εγιναν οπως θα επρεπε.Μπορουν ομως να διορθωθουν.Δεν εχουν ξεκαθαρισει πολυ σημαντικα θεματα. θα γινουν μεσα στο καλοκαιρι????? Δεν το βλεπω.Θα πρεπει ομως........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το καλοκαιρινο ξεκαθαρισμα, που προσμενα δεν εγινε. Ο καθενας κινειται με τον ρυθμο του. Καπου πρεπει να βρεθουμε σαν ρυθμοι. Πιστευω πως επρεπε να ειχαμε οργανωσει πολλα πραγματακια για την χρονια που ερχεται.αφου ομως δεν υπαρχει τετοια διαθεση θα κινηθω και εγω με τους ρυθμους αυτους. Ας κανει ο καθενας οσα νοιωθει οτι μπορει να κανει. Ο καθενας με την δουλεια του. Να την κανουμε οσο γινεται καλυτερη και ας ειναι και μικρης εμβελειας.
    Περικοπτω τα ονειρα μου. Τα κανω πιο ρεαλιστικα. Πιο προργειωμενα.Εχω μια αισθηση οτι εφετος θα ερθουν τα πανω κατω σε πολλους τομεις, κυρια στην ομαδα.Ας ειμαστε καλα και θα τσουλισει το σκαφος φυλαγμενα. Ειναι η εποχη που πρεπει να μουν αρκετες βασεις για το μελλον. Να διασφαλιστουν και διευκρινιστουν πολλες λεπτομερειες. Να μπει μια γραμμη πορειας για τουλαχιστον 2-3 χρονια μπροστα. Να προσπαθησουμε να δουμε το μελλον.Να προετοιμαστουμε και γιατι οχι να κανουμε ΕΜΕΙΣ τις αλλαγες.

    Στο μυαλο μου παντα εχω κατι πολυ προχωρημενο για την ομαδα.Πιστευω πως ειναι ο μονος τροπος να ξεφυγουμε απο την μετριοτητα. Χρειαζονται ομως μυαλα ΑΝΟΙΚΤΑ για να ακουσουν τα σχεδια. Θελουμε ανθρωπους που να δουν πολυ ζεστα τα σχεδια.Μονο με αποφασιστικες θαραλεες κινησεις θα μπορεσουμε να ξεφυγουμε.

    Ειμαι πολυ επιφυλακτικος για το μελλον. Απο την αλλη το οτι καποιος -οι φανατικοι συνεχιζουν και διαβαζουν ειναι ενθαρυντικο για μενα. Στο τελος γραφωντας ξεμπουκωνω και καταθετω και τα εσωψυχα μου οοοοοοοοοοτι ωρα μου κανει κεφι.

    Υγεια και να χαιρομαστε αυτους που αγαπαμε. Για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παει καιρός που επρεπε να γραψω κατι εδω μεσα. Οι καταστασεις εχουν αλλαξει πολύ. Καποιες προς το χειρότερο καποιες, γειτονικες, προς το καλυτερο.Το προφιλ της ομάδας αγωνιστικά επιτελους αλλαξε. Φρέσκος κόσμος ήρθε και εχει καμποσα κεφια να βαλει το οσα μπορει , στην σειρά.
    Το γέμισμα του χρόνου είναι κοντά. Κάπου εχω χαλαρώσει, κουραστεί, ατονίσει, βαρεθεί. Χρειάζομαι ενα διάλειμμα. Η δεσμευση των ΣΚ με παγιδευει. Καποιες φορες αισθανομαι πνιγμενος.Κεφια δεν εχω πολλα και δεν αξιζει στα παιδια που προσδοκουν κατι περισσοτερο. Αν εχουν τετοιες προσδοκίες. Τους βλεπω πολύ κριτικα και νοιωθω οτι δεν υπαρχει τρελλα γιαυτο που κανουν και θεωριτικα τους αρεσει.Εχω μπουχτισει και ξερω οτι οι ανθρωποι που ειναι κοντα στην ομαδα θα με καταλαβουν.Περιμενω μια εξελιξη για να οριστικοποιησω την αποφαση μου. Θα μου λειψουν πολλά αλλα χρειαζομαι αλλα που δεν τα εχω τώρα και που πιστευω οτι θα με βοηθησουν να ξεκαθαρισω πολλα θεματα. Να κανω πραγματα που δεν ειμαι υποχρεωμενος. Τα θελω μου στην επιφανεια, που λεει και μια ψυχη.Ελπιζω να μην παθω στεριτικο γρηγορα και οι παρακολουθηση των δρασεων να με γεμιζει. Ας ειμαστε καλα και οι καταστασεις θα δείξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. BACK TO THE ..................PAST!!!!!!!!!!!!!!!!

    Τι είχες γιάννη? Τι ειχα πάντα.

    Δυστυχώς ................πάμε πίσω. Οτι εκανα πριν 13 χρόνια τα κανω πάλι τώρα. Βοήθεια ελάχιστη, λεκτική συμπαράσταση μεγάλη.
    Λέω να συνεχίσω τον μονόλογο, μιας και εχω αρκετό χρόνο έδώ.

    Θα προσπαθήσω να κάνω ένα φρεσκάρισμα στην σελίδα και να ενημερώσω τα κομμάτια που την απαρτίζουν.

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑν υπάρξει κάποιος για παρέα θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάλο είναι τελικά να διαβάζεις για το παρελθόν. Περνάνε απο μπροστά σου όλες εκείνες οι εικόνες. Οι προηγούμενοι....................είμαστε? μπα δεν είμαστε, κάπου είμαστε αλλά δεν είμαστε. ΠΟυ να είμαστε, δεν προλαβάινουμε, δεν έχουμε διάθεση, δεν, δεν, ασε καλύτερα στην κερκίδα με σιγουριά και εύκολα σχόλια. Αφού κάποιοι τα κάνουν.Τα τραβάει ο οργανισμός τους οπότε να μην τους το χαλάμε. Ε δεν είπαμε να σκωτοθείτε να μάθετε γιατι.............στο χαλαρό. Αλλωστε δεν έχετε χωνέψει τόσο καιρό και κατι ιδιαίτερο, εξαιρετικό ένα όραμα να πούμε, μία φλασιά, μια επιφοιτηση κάτι τέλος πάντων. Μήπως ονειρεύομαι χαζομάρες..................χεχεχεχεχε.Άκου όραμα.................για πότε ? για σήμερα? για αύριο? για μετά απο 5 χρόνια? και γήπεδο????????????????????????χαχαχαχαχαχαχα Πλάκα έχεις........
    Πέραν του απαισιόδοξου, αυτή τη φορά υπάρχουν 3-4 που έχουν κέφια......................για αρχή.Προσπαθούν να βάλουν μια σειρά, μια καλύτερη βάση για να πορευόμαστε. Συνήθως η παλιά μούχλα τους σαπίζει και ψοφάνε, θα δούμε πόση μόνωση έχουν για να αντέξουν. Μιζέρια πάντως. Ο Β.Γ. έχει γερή κράση και γουστάρει πάντως. Δέν περίμενα άνθρωπο αυτού του επιπέδου να κινήται έτσι................φτου του.

    Μήπως να αλλάξω ριζικά και να πάω για άλλα ???ατομικά????.............................μουμπλε,μουμπλε.

    Μπορεί και να είναι απο τις τελευταίες, αν δεν βρεθεί χώμα για φύτεμα και ανάπτυξη, ο κύκλος θα κλείνει σιγά σιγά. Οπως είπε και κάποιος καλά έκανα και έφυγα ήσύχασα...........Μάλλον το έχουν πει πάρα πολλοί, όταν αποχώρησαν. Εχει την ησυχία του τώρα.Μπορεί να γίνει κριτική απο ασφάλεια.Φαίνεται πως είναι μεγάλη φασαρία. Αλλά γιατί σε κάποιους αρέσει τόσο αυτή η φασαρία ??????? Βίτσιο το λέω. SM το μεταφράζουν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπάς και τα διώχνω.........................??? Και στίς άλλες που και καλά τις ξέρουν πάλι αδιαφορούν.......................δεν ξέρει.................Για μλκ και γκομεν ξέρουν πολύ καλά να γράφουν και να λένε εξυπνάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάποια όνειρα έγιναν αληθινά, το σχέδιο για πιο μεγάλα βήματα καλά μένει στο μυαλό μου. Πολλά τα κομμάτια που πρέπει να κολλήσουν για την μεγάλη εικόνα. Πάθος δεν υπάρχει. Οι λίγοι δεν κολλάνε με τους πολλούς. Η οπτική μου είναι διαφορετική. Δεν έχω πια όρεξη να πείσω για την αλλαγή οπτικής αυτών που δεν θέλουν ? δεν μπορούν ? δεν ξέρω. Δεν ψάχνω το γιατί, δεν θέλω να κουράζομαι με αν και ίσως. Η απόσταση με βοηθάει να μην κουράζομαι ψυχικά και σωματικά. Νοιώθω καλά με όσα προσπάθησα να κάνω. Τό "τίποτε", ιδιαίτερα του ΣΚ είναι λύτρωση.
    Το τελευταία "πάτημα" έφυγε για άλλες πολιτείες, πιο οργανωμένες, άλλου επιπέδου και χαίρομαι πάρα πολύ για εκείνον. Κέρδος η γνωριμία μαζί του. ΑΞΙΟΣ οτι και να κάνει. Ακόμη και εκεί, έχει το μυαλό του εδώ.........του βγάζω το καπέλο.

    Ευτυχ'ως υπάρχουν κάποιοι που αγωνίζονται. Τον "αγώνα" κάποιων δεν μπορώ να τον καταλάβω. Τον σέβομαι αλλά δεν δύναμαι. Δεν κολλάει με τους δικούς μου στόχους. Άλλωστε ποτέ δεν θέλησαν να τον ακούσουν πόσο μάλλον να τον υποστηρίξουν........στον κόσμο τους. Υπάρχει και αυτός ο κόσμος που κάποιοι τον ακολουθούν χωρίς να αναρωτιόνται....οκ Εγώ δεν.....................πια. Η φλόγα τρεμοπαίζει και δεν αντέχει για πολύ ακόμη. Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε. Δεν πιστεύω οτι θα ανοίξει. Αλλού, με άλλους μπορεί ποιός ξέρει.
    Επιδερμικά δεν μου λέει και πολλά.

    Κάποιοι ευχαριστούν γιαυτα που σκέπτομαι και πράττω. Το εκφράζουν και μου δίνει λίγο καύσιμο ακόμη. Οχι για μεγάλες διαδρομές, έτσι για τις τοπικές.Σιγά σιγά με το ποδήλατο να κάνω και γυμναστική δεν μπορώ να τρέχω άσκοπα. Ούτε τα οράματα μου δεν μπορώ να μοιραστώ. "Αδελφή" ψυχή βρήκα στον βορρά αλλά η απόσταση δυσκολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή