ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Aγαπητοί φίλοι,

02/2017.

Είχα ......αιώνες να γράψω ....έτσι για τον καημό ας γράψω και για το φινάλε.

Δεν πίστευα ποτέ, εδω και 45 χρόνια, που ερωτεύτηκα το άθλημα που μου έδωσες χαρές, προβληματισμούς, λύπες, πίκρες, νεύρα, απογοητεύσεις, τσαντίλες .............και ένα σωρό διαφορετικά συναισθήματα, ο,τι θα το διέγραφα απο την ζωή μου. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Ευτυχώς τα κατάφερα, με την βοήθεια της οικογένειας μου.

Δυστυχώς ουδείς απο τους γνωστούς και "φίλους" προβληματίστηκε για το γιατί. Είχα την ελπίδα οτι τουλάχιστον θα ήθελαν να ακούσουν, την άποψη μου για κάποια θέματα, να με συμβουλευτούν..............άστο χεχεχε. Να ενδιαφερθούν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Ούτε καλημέρα.........Ούτε επίσκεψη τυπική όταν έρχονται να πάρουν τα πιδιά τους απο τον ίδιο χώρο που βρίσκομαι. Είναι φαίνεται μακρυά απο τη πόλη και δεν προλαβαίνουν να δούν για τους τύπους τι κάνει αυτός εκεί πάνω. Τόσο μυαλό που ούτε σαν πελάτη δεν έχουν το μυαλό με με δούν. Με κάτι τέτοιες συμπεριφορές με κάνουν να σκέπτομαι πόσο χαζό για να μην πω τίποτε άλλο, ήμουν που πρόσεχα τα παιδιά τους και προσπαθούσα να τα ενισχύσω. ΚΡΙΜΑ. Κάτι δεν είχα καταλάβει εγώ καλά τόσα χρόνια. ΤΕΣΠΑ.

Το κερασάκι στην τούρτα ................"άντε να μάθεις basket ρε και μετά έλα να πεις..."

Πάω να μάθω και αν αργήσω να γυρίσω.............μην με ψάξετε.

Ευχαριστίες σε όσους με σκέφτηκαν, σε όσους κουράστηκαν μαζί μου για τα παιδιά τους, για την εκάστοτε παρέα. Μακάρι κάποια απο τα εκατοντάδες παιδιά που προσπάθησα να διαπαιδαγωγήσω με τις αξίες που με έμαθαν απο το σπίτι, να λένε καμιά φορά............."είχα κάποτε έναν προπονητή που μας έλεγε κάτι "εξωπραγματικά" τότε που σήμερα με βοηθούν να είμαι καλύτερος σαν άνθρωπος, να βοηθάω όπως και εκείνος και να απολαμβάνω τα ...................μικρά της ζωής.

Εις το επανειδείν............... αγαπητοί.


























Το ιστολόγιο αυτό ξεκίνησε με το σκεπτικό να είναι μια βάση ενημέρωσης και ανταλλαγής προβληματισμών για τους φίλους της ομάδας καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας ...........και όχι μόνο.

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Σπάτων, ιδρύθηκε το 1993 ,από κατοίκους της πόλης, που είχαν αγάπη για τον αθλητισμό και μεράκι με το basket. Η ομάδα λοιπόν αυτή ,ξεκίνησε από την 4η κατηγορία του Πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής.

Πέρα από την αγωνιστική επιτυχία , η ομάδα μας ,έχει καταφέρει να προσελκύσει το αθλητικό ενδιαφέρον των κατοίκων - γονέων της πόλης μας, αλλά και των γύρω περιοχών

Οι προσπάθειες του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου,επικεντρώνονται , αφενός στην καλή πορεία των αγωνιστικών τμημάτων και αφετέρου στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού παιδιών στα τμήματα της ομάδας. Η ομάδα έχει αγωνιστικά τμήματα ανδρών, εφήβων, παίδων, παμπαίδων,γυναικών και κοριτσιών. Εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα υπάρχουν και πέντε τμήματα mini. Η βασική φιλοσοφία της ομάδας είναι, μέσα από την άθληση και το παιγνίδι , τα παιδιά, να βελτιώσουν την σωματική και ψυχική τους υγεία αλλά και την κοινωνικοποίηση τους. Απώτερος στόχος να εφοδιαστούν με τέτοια στοιχεία, ώστε στο μέλλον να στελεχώνουν την ανδρική ομάδα.


Βασικό μέσον ύπαρξης του σωματείου είναι οι συνδρομές των αθλητών.Αυτές χρησιμοποιούνται για την κάλυψη κύρια των αμοιβών των προπονητών των τμημάτων και την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων. Αυτές περιλαμβάνουν,αμοιβές των γιατρών, τα έξοδα προμήθειας αθλητικού υλικού, η πληρωμή της γραμματείας και των διαιτητών των αγώνων, οι μετακινήσεις, οι εκδηλώσεις κ.α. Στηριζόμαστε σε σας τους γονείς για να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Όλα εξαρτώνται από την δική σας διάθεση.



Επιθυμούμε λοιπόν, την ηθική και όχι μόνο υποστήριξη σας. Επίσης, την παρουσία σας τόσο στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες των τμημάτων που αθλούνται τα παιδιά σας, την συμμετοχή σας στις όποιες δραστηριότητες της ομάδας (εκδηλώσεις – ομιλίες – σεμινάρια), την συμπαράστασή σας με όποιο τρόπο μπορείτε (καταβολή συνδρομών, υποβολή και συζήτηση των ιδεών σας για την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων, η αξιοποίηση των επαγγελματικών γνώσεων και γνωριμιών σας για την βελτίωση των δραστηριοτήτων και των δυνατοτήτων των τμημάτων) .



Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων .



ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ Δ.Σ.ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.



ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΣΥΧΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο

www.facebook.com/spatabasketball

ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ στο

www.facebook.com/ΑΟΚ Σπάτων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στο

www.spatabasketball.com


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ.



EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ.



Το ....υστερογραφο.........στην αρχη.

...."Στο ιδιο εργο θεατες, εσυ και εγω τραγουδιστες, φανατικοι της πιο φευγατης εξουσιας. Αυτο το εργο ειναι παιγνιδι φαντασιας....Στο ιδιο παντα σκηνικο και στης ψυχης τον πανικο.....αποψε πνιγομαι χρειαζομαι αερα...............θελω να αρχισω απο δω αλλιως τα πραγματα να δω..........να πω στον κοσμο μια δικη μου ..........Καλημερα"



ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ...ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ

Ναι αμε΄......................11/2014



ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .......ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

WWW.COACHBASKETBALL.GR







Μεχρι τωρα εχουμε................επισκεψεις.

Καλως ηρθατε στην σελιδα μας.

Η εγγραφή σας, σαν "αναγνώστης" ειναι σηματική για μας. Τα σχόλια σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να είναι ουσιαστική και αμφίδρομη η επαφή.

Η ανάγνωση ΜΟΝΟ δεν είναι αρκετή

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

NEA.......!!!!!!!!!!!!!!!!


Παρακολουθήστε τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μας, ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΡΑΓΩΤΕΛΛΗ, και βοηθό στην ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ, στην προσπάθεια τους για διάκριση στο ερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ισπανία, απο 30/08 μεχρι 15/09.

Φωτογραφία

6 σχόλια:

  1. Διαβάζω κάποια,σοβαρά σχόλια απο σχετικούς, οτι η Εθνική ομάδα παιζει "διαβασμένη", οδηγίες σωστές, αντιδράσεις έγκαιρες, λες και τους ξέρουν και άλλα σχετικά. Αναφέρετε βέβαια πάντα ο προπονητής Φ.Κ. είμαι σίγουρος οτι θα έχει κάνει ιδιαίτερο σχόλιο για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του. Αλλωστε γιαυτό διάλεξε και επέβαλε τους συγκεκριμένους. Για να δουλευουν τα γρανάζια έτσι όπως τα θέλει. Ένα γρανάζι, για μένα κιβώτιο ταχυτήτων είναι και ο Β.Γ. Πολύ ξενύχτι και κόπος και κόψε και ράψε, αφου έχεις δει εκατοντάδες φορές αυτά που θέλεις για να τα έχουν "μασημένα" οι προπονητές στο πάγκο και οι παίκτες. Οι παίκτες όταν έχουν την "τρόφη" έτοιμη την χωνευουν εύκολά. Αυτό φαίνεται στις γρήγορες προσαρμογές στίς αλλαγές των αντιπάλων παικτών και συστημάτων. Έχουν μελετήσει τις διαφορές και αντιδρούν άμεσα. Δείτε πως αντιδρούν στο zone press, στις ζώνες. Ο G.BO θα κάνει το πρώτο παιγνίδι της σύντομης ζωής του στην Εθνική ομάδα σε ένα νοκ αουτ παιγνίδι. Τότε θα μπουν τα τρίποντα και μαλιστα πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλααααααααααααααααααα.Στο επόμενο που θα βγαίνουν για να το καλύψουν θα τα καρφώνει στα μουτρα τους.χεχεχεχεχε

    Μας κάνετε υπερήφανους σαν ΟΜΑΔΑ.Επιτέλους το basket που μου αρέσει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΕΓΑΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!! Την καλημέρα μου από ΞΑΝΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά τα τρίποντα του G.BO. δεν έγιναν ποτέ ...............οπότε δεν μπήκαν κιολας....χεχεχε.

    Ο Βασίλης όμως άλλαξε γήπεδο αλλά όχι χρώμα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ψυχικά είναι κοντά σωματικά όμως τα δίνει όλα αλλού....................
    From zero to the top....ΑΞΙΟΣ.
    Τώρα είναι που ίσως κάποιοι δουν την ευκαιρία που έχασαν όταν τους συμβούλευε, τους έκανε προτάσεις, τους ζητούσε να προσπαθήσουν, τους προωθούσε αλλά "έλα μωρέ τώρα.......................αστο, δεν έχω όρεξη τώρα, έχω άλλα στο μυαλό μου".

    Θα τον καμαρώνουμε απο την τηλεόραση. Θα προσπαθούμε να τον δούμε να συμβουλεύει, να προτείνει, να πανηγυρίζει με την υπόλοιπη ομάδα μια καλή ενέργεια, παρόλο που......................δεν έχει σημασία, ή αγαπημένη του δουλειά έχει το οποιοδήποτε χρώμα αλλά πάντα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

    ΕΥΓΕ αγαπητέ γιαυτό που είσαι. ευχαριστίες για την εμπειρία που έδωσες στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο για την ομάδα, γίνονται αρκετά κάποιοι προσπαθούν πολύ να κάνουν πράγματα. Αλλοι είναι " καλλιτέχνες" και ο καθένας προσπαθεί όσο "γουστάρει" Κάποιοι δεν............................γ καθόλου και απέχουν στην ψύχρα. ΟΚ.
    Αγωνιστικά υπάρχει πάρα πολύ δράση, σε πολλά επίπεδα. Ανάλυση υποκειμενική σε άλλο κομμάτι του χώρου, εκ των έσω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ακόμη κοντά στην ομάδα...................λόγω παλαιάς παρέας.
    Μια συνέντευξη του, σχεδόν με το ζόρι.........................., για το ήθος του ανθρώπου.

    http://www.sepk.gr/portal2/el-GR/-basketball-coach-topics/interviews/7297-2015-02-16-17-17-31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε ευτυχής για την γνωριμία.Ημείς ..............................πιστύω και τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή