ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Aγαπητοί φίλοι,

02/2017.

Είχα ......αιώνες να γράψω ....έτσι για τον καημό ας γράψω και για το φινάλε.

Δεν πίστευα ποτέ, εδω και 45 χρόνια, που ερωτεύτηκα το άθλημα που μου έδωσες χαρές, προβληματισμούς, λύπες, πίκρες, νεύρα, απογοητεύσεις, τσαντίλες .............και ένα σωρό διαφορετικά συναισθήματα, ο,τι θα το διέγραφα απο την ζωή μου. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Ευτυχώς τα κατάφερα, με την βοήθεια της οικογένειας μου.

Δυστυχώς ουδείς απο τους γνωστούς και "φίλους" προβληματίστηκε για το γιατί. Είχα την ελπίδα οτι τουλάχιστον θα ήθελαν να ακούσουν, την άποψη μου για κάποια θέματα, να με συμβουλευτούν..............άστο χεχεχε. Να ενδιαφερθούν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Ούτε καλημέρα.........Ούτε επίσκεψη τυπική όταν έρχονται να πάρουν τα πιδιά τους απο τον ίδιο χώρο που βρίσκομαι. Είναι φαίνεται μακρυά απο τη πόλη και δεν προλαβαίνουν να δούν για τους τύπους τι κάνει αυτός εκεί πάνω. Τόσο μυαλό που ούτε σαν πελάτη δεν έχουν το μυαλό με με δούν. Με κάτι τέτοιες συμπεριφορές με κάνουν να σκέπτομαι πόσο χαζό για να μην πω τίποτε άλλο, ήμουν που πρόσεχα τα παιδιά τους και προσπαθούσα να τα ενισχύσω. ΚΡΙΜΑ. Κάτι δεν είχα καταλάβει εγώ καλά τόσα χρόνια. ΤΕΣΠΑ.

Το κερασάκι στην τούρτα ................"άντε να μάθεις basket ρε και μετά έλα να πεις..."

Πάω να μάθω και αν αργήσω να γυρίσω.............μην με ψάξετε.

Ευχαριστίες σε όσους με σκέφτηκαν, σε όσους κουράστηκαν μαζί μου για τα παιδιά τους, για την εκάστοτε παρέα. Μακάρι κάποια απο τα εκατοντάδες παιδιά που προσπάθησα να διαπαιδαγωγήσω με τις αξίες που με έμαθαν απο το σπίτι, να λένε καμιά φορά............."είχα κάποτε έναν προπονητή που μας έλεγε κάτι "εξωπραγματικά" τότε που σήμερα με βοηθούν να είμαι καλύτερος σαν άνθρωπος, να βοηθάω όπως και εκείνος και να απολαμβάνω τα ...................μικρά της ζωής.

Εις το επανειδείν............... αγαπητοί.


























Το ιστολόγιο αυτό ξεκίνησε με το σκεπτικό να είναι μια βάση ενημέρωσης και ανταλλαγής προβληματισμών για τους φίλους της ομάδας καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας ...........και όχι μόνο.

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Σπάτων, ιδρύθηκε το 1993 ,από κατοίκους της πόλης, που είχαν αγάπη για τον αθλητισμό και μεράκι με το basket. Η ομάδα λοιπόν αυτή ,ξεκίνησε από την 4η κατηγορία του Πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής.

Πέρα από την αγωνιστική επιτυχία , η ομάδα μας ,έχει καταφέρει να προσελκύσει το αθλητικό ενδιαφέρον των κατοίκων - γονέων της πόλης μας, αλλά και των γύρω περιοχών

Οι προσπάθειες του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου,επικεντρώνονται , αφενός στην καλή πορεία των αγωνιστικών τμημάτων και αφετέρου στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού παιδιών στα τμήματα της ομάδας. Η ομάδα έχει αγωνιστικά τμήματα ανδρών, εφήβων, παίδων, παμπαίδων,γυναικών και κοριτσιών. Εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα υπάρχουν και πέντε τμήματα mini. Η βασική φιλοσοφία της ομάδας είναι, μέσα από την άθληση και το παιγνίδι , τα παιδιά, να βελτιώσουν την σωματική και ψυχική τους υγεία αλλά και την κοινωνικοποίηση τους. Απώτερος στόχος να εφοδιαστούν με τέτοια στοιχεία, ώστε στο μέλλον να στελεχώνουν την ανδρική ομάδα.


Βασικό μέσον ύπαρξης του σωματείου είναι οι συνδρομές των αθλητών.Αυτές χρησιμοποιούνται για την κάλυψη κύρια των αμοιβών των προπονητών των τμημάτων και την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων. Αυτές περιλαμβάνουν,αμοιβές των γιατρών, τα έξοδα προμήθειας αθλητικού υλικού, η πληρωμή της γραμματείας και των διαιτητών των αγώνων, οι μετακινήσεις, οι εκδηλώσεις κ.α. Στηριζόμαστε σε σας τους γονείς για να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Όλα εξαρτώνται από την δική σας διάθεση.



Επιθυμούμε λοιπόν, την ηθική και όχι μόνο υποστήριξη σας. Επίσης, την παρουσία σας τόσο στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες των τμημάτων που αθλούνται τα παιδιά σας, την συμμετοχή σας στις όποιες δραστηριότητες της ομάδας (εκδηλώσεις – ομιλίες – σεμινάρια), την συμπαράστασή σας με όποιο τρόπο μπορείτε (καταβολή συνδρομών, υποβολή και συζήτηση των ιδεών σας για την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων, η αξιοποίηση των επαγγελματικών γνώσεων και γνωριμιών σας για την βελτίωση των δραστηριοτήτων και των δυνατοτήτων των τμημάτων) .



Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων .



ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ Δ.Σ.ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.



ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΣΥΧΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο

www.facebook.com/spatabasketball

ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ στο

www.facebook.com/ΑΟΚ Σπάτων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στο

www.spatabasketball.com


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ.



EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ.



Το ....υστερογραφο.........στην αρχη.

...."Στο ιδιο εργο θεατες, εσυ και εγω τραγουδιστες, φανατικοι της πιο φευγατης εξουσιας. Αυτο το εργο ειναι παιγνιδι φαντασιας....Στο ιδιο παντα σκηνικο και στης ψυχης τον πανικο.....αποψε πνιγομαι χρειαζομαι αερα...............θελω να αρχισω απο δω αλλιως τα πραγματα να δω..........να πω στον κοσμο μια δικη μου ..........Καλημερα"



ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ...ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ

Ναι αμε΄......................11/2014



ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .......ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

WWW.COACHBASKETBALL.GR







Μεχρι τωρα εχουμε................επισκεψεις.

Καλως ηρθατε στην σελιδα μας.

Η εγγραφή σας, σαν "αναγνώστης" ειναι σηματική για μας. Τα σχόλια σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να είναι ουσιαστική και αμφίδρομη η επαφή.

Η ανάγνωση ΜΟΝΟ δεν είναι αρκετή

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ - ΕΓΙΝΑΝ.

Ο,τι νεωτερο υπαρχει για την ομάδα. Αγώνες, συναντήσεις, αποφάσεις, αποτελεσματα.

12 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Ο Α.Ο.Κ. Καλαθοσφαίρισης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε συνάντηση – συζήτηση – ενημέρωση για τις εξελίξεις στην ομάδα μας. Αυτή θα γίνει τo Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συμβουλίων του Δημαρχείου Σπάτων.

    Η παρουσία σας, θα μας κάνει να νοιώσουμε ότι πράγματι κάτι καινούργιο γίνεται στην μπασκετικη ζωή της πόλης.

    Η ελάχιστη δυνατή βοήθεια σας θα μας δώσει δύναμη για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα που έχουμε για τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά η συνάντηση θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα και οχι στις 12.

    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συναντηση βοηθησε ωστε να ξεκαθαριστουν αρκετες αποριες. Υπηρξε ζωηρο ενδιαφερον απο καποιους γονεις. Ακουστικαν αποψεις και προχωραμε.
    Η επομενη κινηση θα γινει προς το τελος του μηνα Ιανουαριου. Εκει θα μαζευτουμε για να παρουμε συγκεκριμενες αποφασεις για το μελλον της ομαδας. Να στελεχωσουμε τα τμηματα με γονεις που ενδιαφερονται. Να σκεφτουμε και να οργανωσουμε το αμμεσο και εμμεσο μελλον της ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυριο Πεμπτη ξεκινα τις αγωνιστικες υποχρεωσεις για φετος, η ανδρικη μας ομαδα. Αυτο δε το ΣΚ ειναι γεματο αγωνιστικη δραση......
    Το σαββατο το απογευμα η ομαδα των παιδων δινει εναν δυσκολο αγωνα εκτος εδρας με την αντιστοιχη ομαδα της Ραφηνας. Την Κυριακη το πρωι ξεκιναει το Μεσογειακο τουρνουα. Σε αυτο παιρνουμε μερος με δυο ομαδες. Μια ομαδα με παιδια που εχουν γεννηθει το 1995 και 1996,παιδικη και μια ομαδα με παιδια που εχουν γεννηθει το 1997,1998,1999,παμπαιδες.Οι μικροι ξεκινουν στις 10.30 και μετα παιζουν οι παιδες, στο δικο μας γηπεδο.Επισης η φετινη παιδικη ομαδα παιζει και το απογευμα της Κυριακης εντος εδρας με την αντιστοιχη ομαδα απο το Λαγονησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.....!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    Ηττα για τους παιδες στην ραφηνα.Νικη με το Λαγονησι εντος.
    Νικη για τους παιδες, της επομενης χρονιας, στο τουρνουα "Μεσογεια 2010".Ηττα για τους παμπαιδες στο ιδιο τουρνουα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γινεται προσπαθεια να οργανωσουμε συγκεντρωση-εκδηλωση-διασκεδαση-ενισχυση-κοπη πιττας μεσα στον Φεβρουαριο.Εχει διαθεση καποιος - καποιοι να βοηθησουν.....??????? (Πως το οριζουν γραπτα, το σφυριγμα αδιαφορα?)


    Λεμε τωρα και μια .............ετσι για ξε....μα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις 14 Φεβρουριου και γυρω στις 11.00 σας περιμενουμε, με τα αθλητικα σας, τους γονεις και φιλους και ολους οσους θελετε να παιξουμε, να χοεψουμε και να κοψουμε και μια πιττα με φλουρια !!!!!!

    Στο κλειστο γυμναστηριο στο σταδιο.

    Για τους ερωτευμενους μπορουν να φερουν και τις αγαπες τους....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σημερα αγωνιζεται η ανδρικη ομαδα εντος εδρας. Το παιγνιδι θα γινει στις 21.15 και θα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον. Αντιπαλος ισοβαθμη ομαδα. Η ομαδα μας βρισκεται σε πολυ καλη κατασταση και νοιωθω πως η συνεχομενες νικες δεν θα σταματησουν ουτε και σημερα.

    Καλη διασκεδαση και η νικη θα ερθει...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετα και τις εκλογες που εγιναν για το συλλογο μας.Πραγματοποιηθηκε και η πρωτη συναντηση των νεων ΓΟΝΕΩΝ, που απαρτιζουν το νεο Δ.Σ.
    Η συζητηση ηταν εξαιρετικα εποικοδομητικη.Μεσα απο τις σχετικες προτασεις,οι ανθρωποι που αποδεχθηκαν τις αναλογες θεσεις που τους προταθηκαν ειναι οι πιο κατω.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Παπαχρηστου Νικος
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Μπατας Χρηστος
    ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΕΤΕΑΣ Σοφρωνη Λεμονια (Ρεπουσκος Κωστας)
    ΤΑΜΙΑΣ Τουντας Χρηστος
    ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Πολυχρονης Χρηστος
    ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Στελλας Αγγελος
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΕ ΕΟΚ ΕΣΚΑ Πολυχρονης-Ρεπουσκος.

    Ολοι οσοι ψηφιστηκαν αλλα και οσοι εχουν γραφτει στο συλλογο θεωρουνται ΜΕΛΗ ΚΑΙ του συμβουλιου.

    Η παρουσια ολων οσων θελουν να βρισκονται στα συμβουλια ειναι καλοδεχουμενη.Οι παρατηρησεις και οι ιδεες σας ειναι απαραιτητες για την δημιουργια ενος συλλογου που να καμαρωνουμε.

    Υπαρχει πολυ ορεξη και "φρεσκαδα" απο τα μελη και ηδη παρθηκαν αποφασεις.Αυτες αφορουν κυρια την ομαδα των ανδρων και την συνεχεια του πρωταθληματος αλλα και για τα υπολοιπα τμηματα εγινε κουβεντα για το πως θα τα οργανωσουμε καλυτερα.

    Προχωραμε με νεες ιδεες και καλη διαθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγιναν οι πρωτες συναντησεις των γονεων των τμηματων των κοριτσιων και των παιδων.
    Στοχος η ενημερωση τους, για τα της ομαδας και τα θεματα που υπαρχουν και η ευαισθητοποιηση τους οσον αφορα κυρια την συμμετοχη τους στις προπονησεις και τους αγωνες(μετακινηση παιδιων).
    Η διαθεση που εδειξαν ειναι πολυ ενθαρυντικη. Τωρα απομενει η οργανωση των τμηματων και η εκτελεση των ιδεων. Χρειαζεται η ολιγοωρη συμμετοχη ΟΛΩΝ.
    Οι αρχικες συναντησεις θα γινουν για ολα τα τμηματα.Εχουμε σαν στοχο να γινονται και οσο γινεται πιο τακτικα. Ετσι θα προλαβαινουμε καταστασεις και θα υλοποιουμε πιο γρηγορα τις ιδεες που υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΛΟΓΕΣ 2014...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πάει καιρός απο τις προηγούμενες δημισιεύσεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή