ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Aγαπητοί φίλοι,

02/2017.

Είχα ......αιώνες να γράψω ....έτσι για τον καημό ας γράψω και για το φινάλε.

Δεν πίστευα ποτέ, εδω και 45 χρόνια, που ερωτεύτηκα το άθλημα που μου έδωσες χαρές, προβληματισμούς, λύπες, πίκρες, νεύρα, απογοητεύσεις, τσαντίλες .............και ένα σωρό διαφορετικά συναισθήματα, ο,τι θα το διέγραφα απο την ζωή μου. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Ευτυχώς τα κατάφερα, με την βοήθεια της οικογένειας μου.

Δυστυχώς ουδείς απο τους γνωστούς και "φίλους" προβληματίστηκε για το γιατί. Είχα την ελπίδα οτι τουλάχιστον θα ήθελαν να ακούσουν, την άποψη μου για κάποια θέματα, να με συμβουλευτούν..............άστο χεχεχε. Να ενδιαφερθούν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Ούτε καλημέρα.........Ούτε επίσκεψη τυπική όταν έρχονται να πάρουν τα πιδιά τους απο τον ίδιο χώρο που βρίσκομαι. Είναι φαίνεται μακρυά απο τη πόλη και δεν προλαβαίνουν να δούν για τους τύπους τι κάνει αυτός εκεί πάνω. Τόσο μυαλό που ούτε σαν πελάτη δεν έχουν το μυαλό με με δούν. Με κάτι τέτοιες συμπεριφορές με κάνουν να σκέπτομαι πόσο χαζό για να μην πω τίποτε άλλο, ήμουν που πρόσεχα τα παιδιά τους και προσπαθούσα να τα ενισχύσω. ΚΡΙΜΑ. Κάτι δεν είχα καταλάβει εγώ καλά τόσα χρόνια. ΤΕΣΠΑ.

Το κερασάκι στην τούρτα ................"άντε να μάθεις basket ρε και μετά έλα να πεις..."

Πάω να μάθω και αν αργήσω να γυρίσω.............μην με ψάξετε.

Ευχαριστίες σε όσους με σκέφτηκαν, σε όσους κουράστηκαν μαζί μου για τα παιδιά τους, για την εκάστοτε παρέα. Μακάρι κάποια απο τα εκατοντάδες παιδιά που προσπάθησα να διαπαιδαγωγήσω με τις αξίες που με έμαθαν απο το σπίτι, να λένε καμιά φορά............."είχα κάποτε έναν προπονητή που μας έλεγε κάτι "εξωπραγματικά" τότε που σήμερα με βοηθούν να είμαι καλύτερος σαν άνθρωπος, να βοηθάω όπως και εκείνος και να απολαμβάνω τα ...................μικρά της ζωής.

Εις το επανειδείν............... αγαπητοί.


























Το ιστολόγιο αυτό ξεκίνησε με το σκεπτικό να είναι μια βάση ενημέρωσης και ανταλλαγής προβληματισμών για τους φίλους της ομάδας καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας ...........και όχι μόνο.

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Σπάτων, ιδρύθηκε το 1993 ,από κατοίκους της πόλης, που είχαν αγάπη για τον αθλητισμό και μεράκι με το basket. Η ομάδα λοιπόν αυτή ,ξεκίνησε από την 4η κατηγορία του Πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής.

Πέρα από την αγωνιστική επιτυχία , η ομάδα μας ,έχει καταφέρει να προσελκύσει το αθλητικό ενδιαφέρον των κατοίκων - γονέων της πόλης μας, αλλά και των γύρω περιοχών

Οι προσπάθειες του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου,επικεντρώνονται , αφενός στην καλή πορεία των αγωνιστικών τμημάτων και αφετέρου στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού παιδιών στα τμήματα της ομάδας. Η ομάδα έχει αγωνιστικά τμήματα ανδρών, εφήβων, παίδων, παμπαίδων,γυναικών και κοριτσιών. Εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα υπάρχουν και πέντε τμήματα mini. Η βασική φιλοσοφία της ομάδας είναι, μέσα από την άθληση και το παιγνίδι , τα παιδιά, να βελτιώσουν την σωματική και ψυχική τους υγεία αλλά και την κοινωνικοποίηση τους. Απώτερος στόχος να εφοδιαστούν με τέτοια στοιχεία, ώστε στο μέλλον να στελεχώνουν την ανδρική ομάδα.


Βασικό μέσον ύπαρξης του σωματείου είναι οι συνδρομές των αθλητών.Αυτές χρησιμοποιούνται για την κάλυψη κύρια των αμοιβών των προπονητών των τμημάτων και την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων. Αυτές περιλαμβάνουν,αμοιβές των γιατρών, τα έξοδα προμήθειας αθλητικού υλικού, η πληρωμή της γραμματείας και των διαιτητών των αγώνων, οι μετακινήσεις, οι εκδηλώσεις κ.α. Στηριζόμαστε σε σας τους γονείς για να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Όλα εξαρτώνται από την δική σας διάθεση.



Επιθυμούμε λοιπόν, την ηθική και όχι μόνο υποστήριξη σας. Επίσης, την παρουσία σας τόσο στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες των τμημάτων που αθλούνται τα παιδιά σας, την συμμετοχή σας στις όποιες δραστηριότητες της ομάδας (εκδηλώσεις – ομιλίες – σεμινάρια), την συμπαράστασή σας με όποιο τρόπο μπορείτε (καταβολή συνδρομών, υποβολή και συζήτηση των ιδεών σας για την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων, η αξιοποίηση των επαγγελματικών γνώσεων και γνωριμιών σας για την βελτίωση των δραστηριοτήτων και των δυνατοτήτων των τμημάτων) .



Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων .



ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ Δ.Σ.ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.



ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΣΥΧΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο

www.facebook.com/spatabasketball

ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ στο

www.facebook.com/ΑΟΚ Σπάτων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στο

www.spatabasketball.com


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ.



EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ.



Το ....υστερογραφο.........στην αρχη.

...."Στο ιδιο εργο θεατες, εσυ και εγω τραγουδιστες, φανατικοι της πιο φευγατης εξουσιας. Αυτο το εργο ειναι παιγνιδι φαντασιας....Στο ιδιο παντα σκηνικο και στης ψυχης τον πανικο.....αποψε πνιγομαι χρειαζομαι αερα...............θελω να αρχισω απο δω αλλιως τα πραγματα να δω..........να πω στον κοσμο μια δικη μου ..........Καλημερα"



ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ...ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ

Ναι αμε΄......................11/2014



ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .......ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

WWW.COACHBASKETBALL.GR







Μεχρι τωρα εχουμε................επισκεψεις.

Καλως ηρθατε στην σελιδα μας.

Η εγγραφή σας, σαν "αναγνώστης" ειναι σηματική για μας. Τα σχόλια σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να είναι ουσιαστική και αμφίδρομη η επαφή.

Η ανάγνωση ΜΟΝΟ δεν είναι αρκετή

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.


Αγώνες, σχολια, εντυπώσεις, ιδέες.

20 σχόλια:

  1. Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της ομάδας. Μην ξεχάσετε να έρθετε στον επόμενο αγώνα. Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

    http://www.eska.gr/prog/prog_136.htm

    Και η βαθμολογια.
    http://www.eska.gr/vath/vath_136.htm

    Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια απο τους νεαρούς παίκτες και τον προπονητή της ομάδας.Ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και βέβαια η συγκέντρωση εμπειριών.Το γεγονός είναι οτι αγώνα με τον αγώνα η ομάδα βελτιώνετε και το κυριότερο παίζει και όμορφο basketball.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον καλο αυτοματο πιλοτο η ομαδα και παει.Να δουμε που θα προσγειωθει.Ο πιλοτος ακομη αντεχει, παρολη την πολυωρη πτηση.Οι επιβατες ταξιδευουν δωρεαν και δειχνουν να το ευχαριστιονται.
    ΕΥΓΕ σε ολους για το κουραγιο.

    ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ να εχετε και να απολαμβανετε το ταξιδι σας. Τι αλλο να πω.!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους βγαζουμε το καπελλο.

    Παρολι που λενε πως "νηστικο αρκουδι δεν χορευει", εδω ειμαστε τυχεροι που υπαρχουν στην ομαδα "αρκουδακια" που καθοδηγουνται απο την μαμα¨"αρκουδα" με σιγουρια και ΝΗΣΤΙΚΑ.Αποδεικνυετε πως η εναλλακτικη τροφη που τους δινει τα βοηθαει να εχουν δυο συνεχομενες νικες. Αυτες ηρθαν μετα απο πολυ αποδοση και παθος απο ολα τα "αρκουδακια". Τα βλεπουμε να παιζουν με διαθεση και ζωηρα ζωηρα.

    ΕΥΓΕ σε ολους.
    Ειμαι σιγουροςπως το νεο, παραγοντικο, αιμα θα βοηθησει οχι μονο οσο λεει αλλα και παραπανω.

    Συνεχιστε να μαθαινετε απο την "μαμα" και να διασκεδαζετε το παιγνιδι. Για τα αλλα υπομονη και δεν θα χασετε.

    Το μελλον σας και της ομαδας μονο λαμπρο μπορει να ειναι σε σχεση με τις προσπαθειες που γινονται.

    Ευχαριστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχολια...?????

    "Μην μου μιλατε αφηστε με μονο μου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΣΠΑ η ομαδα παει "τραινοοοοοοοοοοοοοοοοο".
    Ακομη μια νικη, στην παραταση ειναι πιο απολαυστικη......χεχεχε.

    Οταν εξασφαλιστει η παραμονη θα γινουν απιθανα πραγματα. Πρωτογνωρα για την πολη...!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουλαχιστον καποιοι τα διαβαζουν και κανουν σχολια κατ'ιδιαν...........ειναι κατι σημαντικο για μενα....

    Βεβαια αυτοι που ενδιαφερονται το κανουν με πολλους τροπους....αν θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mετριος ο τελευταιος αγωνας. Ηττα με την ελεχιστη διαφορα. Κουτη για μενα .Δωθηκαν ευκαιριες για την νικη αλλα δεν τις καταλαβαμε,κυριολεκτικα. Παμε για τα αλλα. εχει πολυ δρομο ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ μοναξια μπρε.....
    Ευγε για το κουραγιο που κανετε...
    Εχετε πολυ γερη κραση.....και φιλοδοξιες πανω απο εξωαγωνιστικο ενδιαφερον και χρηματα.
    Μακαρι να ειναι ψιλοεξασφαλισμενο το προσωπικο οικονομικο και κοιτατε την βελτιωση και την δοξα. Τι να πω.......
    Παντα πιστευα πως τα χρηματα δεν ειναι που θα κανουν την διαφορα. Λιγο ενδιαφερον να υπηρχε και διαθεση θα καναμε πανηγυρι.

    Τον εαυτο μου δεν θελω να τον βαλω ΚΑΙ σε αυτο το "βαγονι".
    Καλα που εχει αναλαβει ο συνμηχανοδηγος και παει το τραινο......Εγω δεεεεεεεεεεεεεεν εχω αλλα "καυσιμα".Οι "επιβατες" παντως ή δεν ξερουν που παει το τραινο.....ή εχουν παρα πολυ εμπιστοσυνη στο πληρωμα. Μακαρι να ισχυει το δευτερο.

    Τεσπα, που λενε και οι νεολαιοι,
    ΚΑΛΗ ΕΠΙ...ΤΥΧΙΑ.................ΚΑΙ για σημερα.

    Ναι,ναι αν δεν το εχετε καταλαβει ΚΑΘΕ πεμπτη υπαρχει αγωνας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπως ειναι φυσικο τα "καυσιμα" εχουν λιγοστεψει και μαλλον οπου ναναι τελειωνει και η ρεζερβα.
    Βλεπω την φωτογραφια στην αρχη και σκεπτομαι ποσο ευτυχισμενα ειναι τα προσωπα. Αν παρατηρησετε δε τον εναγκαλισμο τους θα καταλαβετε και την σχεση που ...............υπηρχε? Αυτη εχει παντως εχει αλλοιωθει. Οταν αρχιζουν οι γκρινιες και οι υπονιες τοτε χαλαει πολυ η σουπα.

    Μια ανοικτη κουβεντα, με ολα τα μελη της ομαδας, πρεπει να γινει το συντομοτερο. Σε ενα χωρο που θα εχει ησυχια για να ειμαστε συγκεντρωμενοι στην κουβεντα.Τοση απαξιωση δεν τους αξιζει.

    Η μουρμουρα, ιδιαιτερα απο ανθρωπους που εχουν αποξειξει οτι πονανε την ομαδα, ειναι εκτος απο κουραστικη και επιζημια. Ιδιαιτερως μπορουμε να χρησιμοποιουμε διαφορα επιθετα, ομως δημοσια δεν εχουμε κανενα οφελος......αντιθετα. Αυτο που παντα βοηθαει ειναι η εξωτερικευση των συναισθηματων και σκεψεων σε αυτους που πρεπει να τα ακουσουν, προπονητες,παραγοντες,γονεις.Αυτο πρεπει να γινεται οποτε υπαρχει θεμα και τακτικα οταν δεν υπαρχει καποιο.
    Το πρωταθλημα ειναι για μας σε παραπολυ κρισιμο σημειο.Αν συνεχισουμε να μην ενδιαφερομαστε θα παει τελειως χαμενος ο κοπος ολων οσων εχουν καταθεσει τετοιον.Βεβαια ομολογω πως η κατασταση μονο ευκολη δεν ειναι.....Ειναι τοσα πολλα που πρεπει να γινουν και να διορθωθουν που δεν ξερω αν υπαρχει διαθεση για προσαρμογες. Για ουσιαστικες αλλαγες δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα. Οι μοναδες της ομαδες ειναι πολυ κουρασμενες για να κανουν καποιο "θαυμα".

    Αν προσπαθησουμε να "δουμε" το μελλον και να το προκαθορισουμε μπορει να τακτοποιησουμε και το παρον.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ......ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το βασικο θεμα που απασχολησε το νεο Δ.Σ. του συλλογου ηταν η ανδρικη ομαδα. Το οικονομικο ειναι το πρωτο που προσπαθουμε να βρουμε την καλυτερη λυση.Ηδη εγινε μια παρα πολυ μικρη αρχη.Η παρουσια και η υποστηριξη στους αγωνες αλλα και στις προπονησεις ηταν το δευτερο και ευκολο θεμα. Η συνεχης επαφη με τους παικτες και τους προπονητες για την αμμεση αναφορα,προσπαθεια επιλυσης αλλα κυρια της ενημερωσεις για ο,τι απασχολει αυτο το κομματι του συλλογου ειναι το κυριοτερο αυτην την χρονικη στιγμη.Αυτο θα συνεχιστει και θα εχει την βαρυτητα που του αρμοζει.
    Επισης η εσωτρικη αλλαγη του προπονητη φαινεται πως "φρεσκαρισε" και τους παικτες αλλα και τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ προπονητες.Δεν εχω υποψιν μου ομαδες που οι προπονητες τους οχι μονο να παραχωρουν την θεση τους και τα σχεδια τους σε συναδελφους μεσα στην ομαδα. Ποσο μαλλον να συνεχιζουν να τους βοηθουν με σκεψεις και παρουσια στην νεα ανταλλαγη.Αυτο ειναι το πνευμα που εχει πια δημιουργηθει στην ομαδα και το οποιο θα ειναι και η βαση ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.....Διοικηση, προπονητες, παικτες.
    Αυτο το πνευμα πρεσβευουμε οτι θα κτισει γερα τα θεμελια της ομαδας που ονειρευομαστε.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΟΛΩΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα μεγαλο βημα εγινε εχθες απο ολους. Η προσπαθεια εμφανως μεγαλη.....πολυ ιδρωτας, απο ολους.

    Τα συναισθηματα φαινονται και στην φωτογραφια στην αρχη.

    Ενθαρρυντικη η παρουσια των φιλων της ομαδας....αρκετα "ζωντανη" ωστε να δωσουν και εκεινοι μια βοηθεια.Οι παικτες παντως το χαρηκαν ιδαιτερα.

    ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ.ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ.......ΕΚΤΟΣ.

    Η ομαδα φαινεται πως διασκεδασε το νικηφορο παιγνιδι.

    Πολυ χρησιμη νικη για την συνεχεια και την προσπαθεια παραμονης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περιεργη εποχη......θα φταινε οι αλλεργιες....γενικως.Οι ισορροπιες ειναι πολυ ευθραυστες και λεπτες. Οι αντοχες, ΟΛΩΝ, δοκιμαζονται παρα πολυ.Αν και οσοι διαβαζουν εδω μεσα, θα ηθελα να δειξουν ιδιαιτερη προσοχη και ευαισθησια.Τωρα που βρισκομαστε στο τελος του δρομου δεν υπαρχει λογος να φτανουμε στα ακρα. Ας κρατησουμε τους μη σχετικους εκτος. Βεβιασμενες αποφασεις και κινησης μονο πικρα προκαλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυο αγωνιστικες ακομη.Τα βασανα για πολλους τελειωνουν. Αισιοδοξια οτι θα τα καταφερουν τα παιδια με τον προπονητη, να κρατησουν την ομαδα στην κατηγορια. Μακαρι.

    Το μελλον .............χλωμο.Καποια διαθεση υπαρχει. Δεν ξερω ποσο θα κρατησει. Για την επομενη χρονια, θα πρεπει να ετοιμαστουμε ΠΡΙΝ το καλοκαιρι. Λεω εγω.Τουλαχιστον να ξεκαθαρισουμε στοχους και τροπους.Χρηματα δεν υπηρχαν και δεν φαινεται να υπαρχουν.Οταν κατσουμε και κουβεντιασουμε θα βρεθουν λυσεις. Τα πραγματα θα ειναι παρα πολυ δυσκολα οχι μονο για μας αλλα για παραπολλες ομαδες.Αν μπορεσουμε να προετοιμαστουμε για το απωτερο μελλον σωστα θα υπαρχει καλη συνεχεια.Αλλιως.....

    Ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΓΕ για την προσπαθεια ΟΛΩΝ.
    Η παραμονη στην κατηγορια ειναι μεγαλη επιτυχια.
    Ο σχεδιασμος για την επομενη χρονια δτστυχως αργει. Θα ηταν καλο να κρατηθει ο βασικος κορμος της ομαδας και να προστεθουν πολλα νεα παιδια. Οχι ομως παρα πολυ νεα παιδια. Δεν ξερω ποσο καλο τους κανει. Ειναι θεμα κουβεντας.
    Περιεργη νεα χρονια ακολουθει. Τα πραγματα εχουν "σφιξει" γενικα............Ελαχιστοι ΔΕΝ εχουν προβληματα, ακομη πιο λιγοι δειχνουν να ενδιαφερονται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ για την επομενη μερα.Αυτη εχει γινει παρελθον και δεν γυρναει πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ομαδα επανδρωθηκε με αρκετα νεα μελη. Συνεχιζεται η προσπαθεια προωθησης παικτων του παιδικου και του εφηβικου κυρια. Χρειαζεται μεγαλη συμπαρασταση απο ολους για να μπορεσει το τμημα να λειτουργησει αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα."Περιεργο" αν μη τι αλλο το κλιμα.

    Προπονητης ο Σακης Σωτηριαδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μεγαλη διαθεση και συμμετοχη απο την πλειοψηφία των παικτών. Μακαρι να συνεχιστεί η προσπαθεια με την ιδια ορεξη απο ΟΛΟΥΣ.
    Κυπελλο στο τελος Σεπτεμβριου.Στο ενδιαμεσο διαστημα αρκετα φιλικα και πολυ προπόνηση βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kali xronia me igeia kai dinami...kai theia fotisi se olous sas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξαναδιαβάζω τα παλια και τώρα ......................χαμογελάω.......ας είναι ....Το τελευταίο σχόλιο είναι του Κοσμά.......χεχεχε.

    Ας γυρίσουμε στο θέμα εδώ.

    Ανδρική ομάδα.
    Είναι η τρίτη χρονιά φέτος που ο Βασίλης Γεραγωτέλης,μας κάνει την τιμή να συνεχίζει με την ομάδα γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Του αρέσει πρώτα αυτό που κάνει, αγαπάει τα παιδιά της ομάδας και ευχαριστιέται την παρέα των γονέων - παραγόντων.Χωρίς αυτά, γιατί τα άλλα είναι αν μη τι άλλο ..............μετρημένα, δεν νομίζω οτι θα προχωρούσε.
    Η ομάδα πια αποτελείται κατα 70 % απο παιδιά που ξεκίνησαν απο τα μικρά τμήματα. Παιδιά που έχουν δουλέψει πολλά χρόνια, απο μικρά παρέα μας. Η χημεία είναι πάρα πολύ καλή και ο φετινός στόχος ειναι υψηλός. Μένει όποιοι είναι γύρω και απο αυτό το τμήμα να σκεφτούν πως θα βοηθήσουν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα, απο χθές καλύτερα, η ομάδα είναι όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Το στήσιμο και τα μέλη είναι οι κόποι και οι προσπάθειες πολλών χρόνων σε πολλά επίπεδα και με αρκετές παραλλαγές. Ευχαριστίες σε όσους που ενστερνίστηκαν το όραμα και βοήθησαν όσο μπορούσαν για διάφορους σκοπόυς. Για όσους άργησαν να χωνέψουν το σκεπτικό ....................απλά χάσαμε κάποια χρόνια απο την ζωή μας σε άλλα μονοπάτια. Ή καλύτερα ας πούμε πως γίναμε? πιο σοφοί απο αυτά που είδαμε σε εκείνα τα μονοπάτια.

      Διαγραφή
  19. Πράγματι "γουστάρει" την ομάδα. Περίπου 20 αθλητές για την ανδρική. Ιστορικές επιστροφές και προσπάθεια νεων, όχι ηλικιακά, να ενσωματοθούν. Οι ελπίδοφόροι ξεκίνησαν αλλά θα τους φάνε τα διαβάσματα.......Οοοοοοοο ελπιδοφόρος μας αφήνει για κα΄τι ασαφές που μάλλον θα το καταλάβει στο μέλλον. Παγκόσμιο μπροστά και ο coach αναχώρησε για να συναντήσουν την δόξα, πιστεύω. Ισάξιος Σ.Σ. για αντικατάσταση και ετοιμασία για το πρώτο φιλικό - κύπελλο αρχές Σεπτεμβρίου. Καλή επι..........τυχία. Μας λέιπει ένα δηκό μας γήπεδο. Βέβαια κάποια χρόνια πρίν η ομάδα γύριζε σαν τους γύφτους δεξιά και αριστερά για προπόνηση αλλα αυτό ................παλιά. Τώρα κάποιοι, αλλοι, δεν θέλουν να ακούσουν για προπόνηση ΚΑΙ σε ανοικτό. Τέσπα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή