ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Aγαπητοί φίλοι,

02/2017.

Είχα ......αιώνες να γράψω ....έτσι για τον καημό ας γράψω και για το φινάλε.

Δεν πίστευα ποτέ, εδω και 45 χρόνια, που ερωτεύτηκα το άθλημα που μου έδωσες χαρές, προβληματισμούς, λύπες, πίκρες, νεύρα, απογοητεύσεις, τσαντίλες .............και ένα σωρό διαφορετικά συναισθήματα, ο,τι θα το διέγραφα απο την ζωή μου. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Ευτυχώς τα κατάφερα, με την βοήθεια της οικογένειας μου.

Δυστυχώς ουδείς απο τους γνωστούς και "φίλους" προβληματίστηκε για το γιατί. Είχα την ελπίδα οτι τουλάχιστον θα ήθελαν να ακούσουν, την άποψη μου για κάποια θέματα, να με συμβουλευτούν..............άστο χεχεχε. Να ενδιαφερθούν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Ούτε καλημέρα.........Ούτε επίσκεψη τυπική όταν έρχονται να πάρουν τα πιδιά τους απο τον ίδιο χώρο που βρίσκομαι. Είναι φαίνεται μακρυά απο τη πόλη και δεν προλαβαίνουν να δούν για τους τύπους τι κάνει αυτός εκεί πάνω. Τόσο μυαλό που ούτε σαν πελάτη δεν έχουν το μυαλό με με δούν. Με κάτι τέτοιες συμπεριφορές με κάνουν να σκέπτομαι πόσο χαζό για να μην πω τίποτε άλλο, ήμουν που πρόσεχα τα παιδιά τους και προσπαθούσα να τα ενισχύσω. ΚΡΙΜΑ. Κάτι δεν είχα καταλάβει εγώ καλά τόσα χρόνια. ΤΕΣΠΑ.

Το κερασάκι στην τούρτα ................"άντε να μάθεις basket ρε και μετά έλα να πεις..."

Πάω να μάθω και αν αργήσω να γυρίσω.............μην με ψάξετε.

Ευχαριστίες σε όσους με σκέφτηκαν, σε όσους κουράστηκαν μαζί μου για τα παιδιά τους, για την εκάστοτε παρέα. Μακάρι κάποια απο τα εκατοντάδες παιδιά που προσπάθησα να διαπαιδαγωγήσω με τις αξίες που με έμαθαν απο το σπίτι, να λένε καμιά φορά............."είχα κάποτε έναν προπονητή που μας έλεγε κάτι "εξωπραγματικά" τότε που σήμερα με βοηθούν να είμαι καλύτερος σαν άνθρωπος, να βοηθάω όπως και εκείνος και να απολαμβάνω τα ...................μικρά της ζωής.

Εις το επανειδείν............... αγαπητοί.


























Το ιστολόγιο αυτό ξεκίνησε με το σκεπτικό να είναι μια βάση ενημέρωσης και ανταλλαγής προβληματισμών για τους φίλους της ομάδας καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας ...........και όχι μόνο.

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Σπάτων, ιδρύθηκε το 1993 ,από κατοίκους της πόλης, που είχαν αγάπη για τον αθλητισμό και μεράκι με το basket. Η ομάδα λοιπόν αυτή ,ξεκίνησε από την 4η κατηγορία του Πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής.

Πέρα από την αγωνιστική επιτυχία , η ομάδα μας ,έχει καταφέρει να προσελκύσει το αθλητικό ενδιαφέρον των κατοίκων - γονέων της πόλης μας, αλλά και των γύρω περιοχών

Οι προσπάθειες του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου,επικεντρώνονται , αφενός στην καλή πορεία των αγωνιστικών τμημάτων και αφετέρου στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού παιδιών στα τμήματα της ομάδας. Η ομάδα έχει αγωνιστικά τμήματα ανδρών, εφήβων, παίδων, παμπαίδων,γυναικών και κοριτσιών. Εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα υπάρχουν και πέντε τμήματα mini. Η βασική φιλοσοφία της ομάδας είναι, μέσα από την άθληση και το παιγνίδι , τα παιδιά, να βελτιώσουν την σωματική και ψυχική τους υγεία αλλά και την κοινωνικοποίηση τους. Απώτερος στόχος να εφοδιαστούν με τέτοια στοιχεία, ώστε στο μέλλον να στελεχώνουν την ανδρική ομάδα.


Βασικό μέσον ύπαρξης του σωματείου είναι οι συνδρομές των αθλητών.Αυτές χρησιμοποιούνται για την κάλυψη κύρια των αμοιβών των προπονητών των τμημάτων και την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων. Αυτές περιλαμβάνουν,αμοιβές των γιατρών, τα έξοδα προμήθειας αθλητικού υλικού, η πληρωμή της γραμματείας και των διαιτητών των αγώνων, οι μετακινήσεις, οι εκδηλώσεις κ.α. Στηριζόμαστε σε σας τους γονείς για να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Όλα εξαρτώνται από την δική σας διάθεση.



Επιθυμούμε λοιπόν, την ηθική και όχι μόνο υποστήριξη σας. Επίσης, την παρουσία σας τόσο στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες των τμημάτων που αθλούνται τα παιδιά σας, την συμμετοχή σας στις όποιες δραστηριότητες της ομάδας (εκδηλώσεις – ομιλίες – σεμινάρια), την συμπαράστασή σας με όποιο τρόπο μπορείτε (καταβολή συνδρομών, υποβολή και συζήτηση των ιδεών σας για την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων, η αξιοποίηση των επαγγελματικών γνώσεων και γνωριμιών σας για την βελτίωση των δραστηριοτήτων και των δυνατοτήτων των τμημάτων) .



Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων .



ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ Δ.Σ.ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.



ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΣΥΧΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο

www.facebook.com/spatabasketball

ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ στο

www.facebook.com/ΑΟΚ Σπάτων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στο

www.spatabasketball.com


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ.



EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ.



Το ....υστερογραφο.........στην αρχη.

...."Στο ιδιο εργο θεατες, εσυ και εγω τραγουδιστες, φανατικοι της πιο φευγατης εξουσιας. Αυτο το εργο ειναι παιγνιδι φαντασιας....Στο ιδιο παντα σκηνικο και στης ψυχης τον πανικο.....αποψε πνιγομαι χρειαζομαι αερα...............θελω να αρχισω απο δω αλλιως τα πραγματα να δω..........να πω στον κοσμο μια δικη μου ..........Καλημερα"



ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ...ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ

Ναι αμε΄......................11/2014



ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .......ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

WWW.COACHBASKETBALL.GR







Μεχρι τωρα εχουμε................επισκεψεις.

Καλως ηρθατε στην σελιδα μας.

Η εγγραφή σας, σαν "αναγνώστης" ειναι σηματική για μας. Τα σχόλια σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να είναι ουσιαστική και αμφίδρομη η επαφή.

Η ανάγνωση ΜΟΝΟ δεν είναι αρκετή

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


ΣΧΟΛΙΑ-ΙΔΕΕΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ

36 σχόλια:

  1. http://www.eska.gr/prog/prog_301.htm

    Eδω μπορειτε να δειτε το προγραμμα της ομαδας.Μην ξεχασετε να ερθετε στον επόμενο αγωνα.Η παρουσία σας θα μας δωσει μεγαλη χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και η βαθμολογια του ομιλου.

    http://www.eska.gr/vath/vath_301.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια νίκη για την ομάδα.Συνοδεύτικε απο πολύ καλή εμφάνιση.Θα προλάβουμε όμως να τερματίσουμε εκεί που θέλουμε????
    Η προσπάθεια πρέπει να γίνει απο μεριάς μας. Όμως εξαρτάται και απο τους άλλους.Έχει δρόμο ακόμη. Ας είμαστε υγιείς και όλα θα πάνε κατ'ευχήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ακόμη νίκη αλλά με παρα πολύ κακη εμφανιση. Τοση πολυ χαλαροτητα δεν βοηθαει ποτε. Αλλωστε κανενας αντιπαλος δεν καθεται να χασει. Ιδιαιτερα οταν δεν εχει κατι να χασει. Αποδεικνιεται αλλη μια φορα πως αν δεν σεβαστεις τον αλλο δεν θα κανει το ιδιο και εκεινος.
    Αυτα ειναι μαθηματα για το μελλον. Αρκει να εγγραφουν στον σκληρο δισκο για μελλοντικη χρηση
    Περιμένω τα σχολια σας. Εσεις εισαστε οι αμμεσα ενδιαφερομενοι. Φοβαμαι πως χωρις σχολιασμο και μοιρασμα και ανταλλαγη ιδεων και σκεψεων μενουμε στις αποφασεις των λιγων. Οσο καλοπροαιρετος και να ειναι καποιος μονο αν ακουει και τις σκεψεις των αλλων βρισκονται καλυτερες λυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να χαλαρωνουμε ποτε γιατι αμα τους δωσουμε το δικαιωμα οτι μπορουν να μας νικησουν θα το κανουν.Πρεπει να σεβομαστε τον αντιπαλο και να παιζουμε οσο καλυτερα μπορουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη χρονια και καλη αρχη του μπλογκ και απο μενα!!!Όποτε με το καλο ξεκινησετε παλι αγωνες πειτε μας για να ερθουμε να σας υποστηριξουμε ακομα και εμεις που ειμαστε εκτος του αθληματος!!!!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηττα.. ok συνεχιζουμε με το κεφαλι ψηλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν πειραζει παιδια!!!Παμε!!Καλη επιτυχια σημερα το απογευμα!!!Βαλτε τα δυνατα σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΙΚΗ το πρωι..πολλη καλη εμφανιση..μπραβο!!!
    αντε και καλη μας τυχη το απογευμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αντε παιδια και με τη νικη το απογευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγαλη στεναχωρια το σαββατο με την ραφηνα.Χασαμε ενα δικο μας παιγνιδι και αυτο ενοχλει. Ομως οπω λεει και ο renosp21 συνεχιζουμε με πιο ψηλα το κεφαλι.Στα δυο παιγνιδια της Κυριακης τωρα. Το πρωι αγωνιστηκαν 20 παιδια και παρολα αυτα η νικη ηρθε μετα απο πολυ καλη αποδοση, ιδιαιτερα απο καποιους. Το απογευμα η ομαδα απεδωσε σχεδον τελεια και ετσι η νικη ηρθε.Με πολυ καλη αποδοση σε αμυνα και στην πολυ καλη ευστοχια απεναντι σε μια δυναμικη ομαδα. ΕΥΓΕ σε ολα τα παιδια και βεβαια και στους αντιπαλους απο το rabbit island......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σαββατο επρεπε να ειχαμε νικη! Εμεις προσπαθουμε για το καλιτερο της ομαδας BRAVO μας.. Καλη συνεχεια :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπραβο σε ολους για την κυριακη ,ενω στην αρχη βρεθηκαμε να χανουμε με 7, το γυρισαμε και τους κερδισαμε με 20 :D:D:D
    για το σαββατο τα συγχαρητηρια στο διαιτητη....-.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχουν αραγε οι διαιτητες την ικανοτητα, με το μυαλο που εχουν, να "κανονισουν" ενα παιγνιδι?

    Τις περισσοτερες φορες απλα βοηθανε την ομαδα που χανει οταν αυτη που βρισκεται μπροστα στο σκορ δεν κανει αυτα που πρεπει για να τελειωσει το παιγνιδι. "Δωσε θαρρος στο χωριατη να σου ανεβει και στο κρεββατι".΄Η τους κοβεις τα ποδια (Λαγονησι) ή τους δινεις το δικαιωμα να εχουν ελπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νικη απεναντι στο Λαγονησι με καλη εμφανιση..ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Nα και ενας που γραφει, εστω και λακωνικα.
    Η νικη νικη αλλα θα μου επιτρεψεις να πω πως η εμφανιση, ετσι οπως την ειδα απο .........ψηλα ηταν πολυ μετρια. Παρα πολλα λαθη, πολλες περιτες dribbles,απο πολλους, ατομικες ενεργειες που δεν ηταν απαραιτητες και αμυνα ....αεραμυνα. Με τα ματια και χωρις διαθεση η αντιπαλη ομαδα εβαλε πολλα ευκολα καλαθια. Πιστευω πως για καθε καλαθι που δεχομαστε πρεπει οι αντιπαλοι να "ματωνουν". Περαστε και βαλτε δεν πρεπει να ισχυει. Αποψη μου βεβαια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνω με την αποψη σου αλλα εμενα με ανυσηχουν τα σουτ απο ευκολες θεσεις που δεν μπαινουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το προβλημα που ανεφερεις εχει να κανει πρωτα με την ψυχολογια. Καλαθια κυρια κατω απο το καλαθι και κοντα σε αυτο, χανονται γιατι υπαρχει αγχος. Τα υπολοιπα εχουν να κανουν κυρια με την τεχνικη που ακομη δεν ειναι η σωστή. Οταν μαλιστα δεν γινονται με πιεση αγωνα στην προπονηση δεν θα βελτιωθειτε γρηγορα. Ολες αυτες οι καταστασεις πρεπει να δουλευονται στην προπονηση και μαλιστα πιο εντονα απο τον αγωνα.

    ευχαριστιες για την ανταλλαγη αποψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η φωτογραφια ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!...xexe
    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα βαλουμε και καλυτερη.......χεχε

    Να βαλουμε και ατομικες????

    Με τον τροπο σας μας παροτρινετε να κανουμε πολλα περισσοτερα για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφου εισαστε στον υπολογιστη καθε μερα, μπορει να μου απαντηση καποιος γιατι ΔΕΝ γραφετε και εδω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναιι να βαλουμε και ατομικεες.. Μεσα ειμαστε ολοι μην ανησυχεις coach :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ναι να βαλουμε και ατομικες..καλη ιδεα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρωταθλημα τελος για την ομαδα. Δυστυχως μου εμεινε μια τεραστια πικρα. Δεν μπορω να καταλαβω ποσο "βαρια" το συναισθανονται οι γυρω απο την ομαδα. το παιρνω παραπολυ βαρια για μια αποδοση αδικη για τον κοπο και τον ιδρωτα που εχουν χυσει τα παιδια. Για τις ωρες που εχουμε φαει στο γηπεδο και στο δρομο για μετακινησεις. Δεν μπορω να χωνεψω το ..."δεν πειραζει". Πειραζει και παραπολυ μαλιστα. Ξεκινας με ονειρα που στο δρομο τα εχεις κατα νου επιδερμικα. Αν δεν ξεκινας με ονειρα τοτε γιατι ξεκινας. Οι στοχοι ΠΑΝΤΑ πρεπει να ειναι υψηλοι,η κορυφη. Στο δρομο τα χανουμε και αφηνουμε την καθημερινοτητα να μας παρασειρει.Στην ζυγαρια βαζουμε αλλες προτεραιοτητες ενω ειχαμε ξεκινησει αλλιως.

    Συλογικη κουβεντα με ΟΛΟΥΣ οσους ενδιαφερονται δεν εγινε ουτε στην αρχη ουτε καποια στιγμη. Να ξερουμε που παμε, να προλαβουμε καταστασεις, να διορθωσουμε θεματα που προεκυψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τωρα πρεπει να δουλεψουμε σκληρα για να κανουμε μια καλη πορεια στο πρωταθλημα του χρονου καθως και στο τουρνουα φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εχω μια ερωτηση,οι καινοργοι του τμηματος junior2
    δεν θα παιζουν στους αγωνες???/////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση.

    Η προσπαθεια μας ειναι να αγωνιζονται ΟΛΑ τα παιδια.Αυτο ειναι και το ζητουμενο, οχι μονο προπονησεις.

    Ομως ο αθλητικος οργανισμος κανει μαζικο αθλητισμο.Για την γυμναστικη. Ο συλλογος του αθληματος που υπαρχει κανει μια προσπαθεια ωστε αγωνιστικα να ειναι πιο ενεργος. Υπαρχουν αγωνιστικα τμηματα που λειτουργουν χαριν της διαθεσης χρονο και κοπου καποιον γονιων. Αν ολα τα τμηματα επανδρωθουν με γονεις που θα εχουν διαθεση να βοηθησουν τα παιδια τους περισσοτερο τοτε θα υπαρξει μεγαλυτερη ευχερεια και σε συνεργασια με τους προπονητες να εχουμε περισσοτερη συμμετοχη σε αγωνες και τουρνουα για ολες τις ηλικιες. Το ιδιο ισχυει και για τα κοριτσια.

    Ευχαριστιες για την συμμετοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η φετινη ομαδα θα ειναι αρκετα διαφοροποιημενη. Εχουμε πολλα νεα παιδια που θα πρεπει να διεκδικησουν μια θεση στην ομαδα. Ελπιζουμε να οργανωσουμε το τμημα καλυτερα με περισσοτερους γονεις και με συνεχη ενημερωση και παρακολουθηση.
    Χρειαζεται κυρια διαθεση και συμμετοχη για να προσπαθησουμε να ευχαριστηθουμε την χρονια που ερχεται. Οι υποχρεωσεις ειναι πολλες για ολους και καπου πρεπει να βολεψουμε και το αγωνιστικο κομματι.

    Ελπιζω να ειμαστε σε επαφη και απο εδω.

    Προπονητης της ομαδας θα ειναι ο Αγγελος Στελλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αρχισαν οι προπονησεις του τμηματος. Καθημερινα για δυο βδομαδες. Υπάρχουν απουσιες παιδιων μιας και οι γονεις τους ειναι ακομη σε αδεια.Απο βδομαδες πιστευουμε πως θα είναι ολοι παρόντες. Διαθεση υπάρχει απο όλους και μακαρι να φροντιζεται τους εαυτους σας για να εχουμε οσο το δυνατον λιγώτερους τραυματισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Νικη για τον πρωτο αγωνα, με συμμετοχη ολων των παιδιών και αρκετα καλη εμφανιση.Ευχες για αναλογη συνεχεια.Υπαρχει δυσκολο προγραμμα μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://www.eska.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=136

    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. To σχολιο της γραμματειας και του διαιτητη για το ηθος και την συμπεριφορα σας ειναι η καλυτερη ανταμοιβη.

    Το οτι οτι κερδισαμε ειναι κατι το ΠΩΣ κερδιζουμε εχει σημασια. Αν σε καθε παιγνιδι βελτιωνομαστε και παιζουμε με το μυαλο μας τοτε τα περισσοτερα λαθη διορθωνονται.

    Ευγε για την προσπαθεια ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    Πρεπει με πραξεις να τους δειχνουμε καθε φορα, σε καθε ευκαιρια πως ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι καλυτεροι.
    Τα λογια ειναι αχρηστα και αχρειαστα.

    Τα καλυτερα ερχονται αρκει να προετοιμαστουμε οσο γινεται πιο σωστα για να τα υποδεχτουμε.

    Χρειαζεται ακομη μεγαλυτερη προσπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Mεγάλη επιτυχία η χρονιά εκείνη και μεγάλη πίκρα το τέλος της......
    Το 2013-2014 η ομάδα τερμάτισε μεν δεύτερη αλλα είναι η πρώτη φορά που παιδικό και εφηβικό προχωράνε την επόμενη φάση ....................................και που και οι δύο ομάδες προχωράνε και αλλή μια φάση. Στα παιγνίδια τους που έγιναν την ίδια μέρα, οι έφηβοι μην παίζοντας όπως μπορόυν, έχασαν απο τον πανελλήνιο οι δε παίδες πέρασαν ΚΑΙ απο την Ηλιούπολη .....................τεράστια επιτυχία που μας έκανε υπερήφανους. Μετά πέσαμε σε .........τοίχο και έτσι η Αγ. παρασευή μας στέρησε το απίθανο. ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΊΑ .............σας χρωστάω-με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή